Måneden som gikk – Juli 2017

Plutselig var vi i august. I år som i fjor, og tidligere år, så blir jeg like overrasket over hvor plutselig august kommer. Det føles som at det ikke er lenge siden jeg gikk ut i ferie, og vipps så er vi over i august og det er på tide å vende tilbake til gamle rutiner. Ikke misforstå meg, august en kjempefin sommermåned den også, men samtidig så er det noe med at når kalenderen viser august så går det opp for meg at nå er sommeren på hell.

Denne sommeren tilbrakte vi første del vår hos min mor og far i Nord-Norge, nærmere bestemt på liten en øy på Helgelandskysten hvor jeg vokste opp. Når det er sommer og været glimter til så er Helgelandskysten, med sine flotte fjell og fantastiske skjærgård et skikkelig paradis. Selv om vi ikke var like heldig med været denne gangen så hadde vi en flott uke, og fikk hilst på familie jeg bare møter 1-2 ganger i året. Etter en liten uke nordpå var det av sted til Spania for å sikre oss noen dager i solen. Dette var faktisk den første lengre utenlandsturen vi har hatt siden vi fikk oss hund i fjor vinter, så det var svært etterlengtet (og rart!). Både samboeren min og jeg er glad i å reise, og vi har vært vant med å bruke store deler av feriene våre på å oppleve noe nytt. Nå tilbringes siste del av ferien tilbake i Oslo, sammen med litt familie fra vestlandet, og vi planlegger ellers å ta oss en liten fjelltur i løpet av de nærmeste dagene hvis været blir bra.

Mindland - Helgelandskysten
Mindland på Helgelandskysten
Rolf-Anders og Felix på Helgeland
På tur på Rødøyfjellet 2017

I sommer har jeg valgt et litt lavere tempo på publiseringen slik at jeg skal få koblet skikkelig av. På tross av dette så har de jeg har publisert blitt godt lest. Her er de 5 mest leste innleggene fra juli måned.

Sjokolademilkshake med banan

Fire sunnere oppskrifter på milkshakes

For litt siden publisert jeg et innlegg med forslag til fire sunnere oppskrifter på milkshakes. Dette innlegget ble svært godt lest på bloggen, og var faktisk det mest leste innlegget i juni. Videre ser jeg at milkshakes-oppskrifter generelt har vært veldig populært denne sommeren, og jeg håper du har fått testet en eller flere av disse.

Salater som metter

Salater som metter

Middagssalater gir meg en god metthetsfølelse uten at jeg nødvendigvis føler meg skikkelig stappet, og er ekstra aktuelt nå om sommeren. I dette innlegget finner du fem forslag til salater som metter, alt fra tacosalat til en deilig kyllingsalat med rød pesto.

Sashimi med ponzusaus

Ponzusaus

Har du lurt på hva den der gode sausen du av og til får når du bestiller sushi eller sashimi? Tenker ikke på soyasaus, men den som ligner litt, bare mye bedre. Da har du sikkert fått ponzusaus. Denne sausen har blitt en gjenganger når jeg lager sashimi hjemme, og da bruker jeg denne oppskriften.

Måneden som gikk – juni 2017

Måneden som gikk – juni 2017

Månedens oppsummering blir bestandig godt lest, og oppsummeringen fra juni er slett ikke noe unntak. Her kan du lese hva som fanget lesernes interesse i juni måned.

Sloppy Joe's

Sloppy Joe’s

Sloppy Joe’s er burger slik du sannsynligvis ikke har spist den før. Retten oppstod visstnok på en bar i Key West og er en slags kjøttsaus i burgerbrød. Absolutt verdt å prøve om du ikke har gjort det allerede.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*