Måneden som gikk – juni 2017

Det er er bestandig litt ekstra tiltak å blogge om sommeren, og spesielt i forrige måned så ble det ekstra lite fokus på bloggen. På jobb var det siste innspurt i lanseringen av nye sider for Politiet, og det skulle bare mangle at ikke jobben skulle komme i første rekke. Været har også vært fint den siste tiden, og da har jeg jo naturlig nok heller lyst til å finne på ting utendørs, enn å sitte inne foran PCen eller bruke tiden på kjøkkenet. Jeg tror også at mange av leserne har det litt på samme måte, for sommermånedene har bestandig en god del lavere besøkstall enn resten av året.

Månedens statistikk for juni viser generelt mange røde tall. Heldigvis har jeg lært at dette er “normalen” for måneden, i hvert fall blant mine lesere, men sammenligner jeg med fjorårets juni så har jeg hatt en solid positiv vekst. Midt oppi alle disse røde tallene er det derimot to svært grønne piler; den gjennomsnittlige brukeren bruker nå mye lengre tid på bloggen og også inne på hver enkelt oppskrift. Dette kan jo tyde på at flere og flere finner det de leter etter på Det glade kjøkken og at de også følger oppskriftene mine når de lager mat.

 

Mest lest i juni

Her er de fem mest leste innleggene som ble publisert i juni

Hjemmelaget potetsalat
Hjemmelaget potetsalat

Hjemmelaget potetsalat med eple

Forrige måned var det en potetsalat som toppet listen over de mest leste innleggene publisert i juni. Potetsalat er et deilig grilltilbehør og kan ikke sammenlignes med de variantene du får kjøpt på butikken. Absolutt verdt å teste!

[divider class=”” ]

Gresk wraps med kylling og tzatziki
Gresk wraps med kylling og tzatziki

Gresk wraps med kylling og tzatziki

Krydret kjøtt stek i en panne, servert med tomat, rødløk, agurk og tzatziki. Sunn, enkel og god hverdagsmat som har et gresk preg over seg.

[divider class=”” ]

Månedens oppsummering – mai 2017
Månedens oppsummering

Månedens oppsummering 05/2017

Hvis du er nysgjerrig på hva som var populære oppskrifter i mai, har lyst til å lage verdens beste muffins eller se den første videooppskriften jeg la ut, så anbefaler jeg deg å ta en titt på forrige måneds oppsummering.

[divider class=”” ]

Røkt skinke med kålrotstappe
Røkt skinke med kålrotstappe

Røkt skinke med kålrotstappe

Røkt skinke behøver slett ikke å være julemat eller påskemat. Gjør litt ekstra ut av søndagsmiddagen og server røkt skinke med kålrotstappe.

[divider class=”” ]

Klassisk hvetestang
Klassisk hvetestang

Klassisk hvetestang

Hvetestang vekker svært gode assosiasjoner til barndommen, og er rett og slett fantastisk godt. Kjekt å ha liggende i fryseren i tilfelle man får besøk, og går ned på høykant hos både store og små.

[divider class=”” ]

 

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*