Månedens oppsummering – 05/2017

Denne gangen har jeg gjort en liten vri på månedens oppsummering, og har satt sammen noen stikkord fra måneden som gikk.

Mai var måneden jeg laget min første video, og gjett om det var gøy. Videoen var en enkel oppskrift på de populære cottage cheese-pannekakene jeg har på bloggen, og med over 1 600 visninger og hyggelige tilbakemeldinger, så kan jeg love deg at det kommer flere videoer etter hvert. Du kan se videoen på denne siden.

Det ble publisert 9 oppskrifter og 2 blogginnlegg i løpet av mai. Dette er en liten nedgang fra tidligere måneder, men skyldes at det for tiden har vært mye jobb og også noen solfylte dager hvor bloggen ble nedprioritert.

Av oppskrifter og blogginnlegg jeg publiserte i mai så var det faktisk ikke et matrelatert innlegg som ble mest lest. Du kan lese innlegget på denne siden.

På statistikkfronten har det vært noen oppturer og nedturer denne måneden; jeg har tatt for meg en av hver. En av oppturene er at den gjennomsnittlige tiden en bruker er inne på en side har økt for 5. måned på rad, og jeg er nå oppe i et snitt på 04:04 sekunder per side. At flere brukere er lengre på hver side kan tyde på at det er flere som bruker oppskriftene sine i matlaging, og det er jo kjempebra. En av nedturene jeg ønsker å dra frem er at antallet sider per besøkende har gått ned nok en gang. Dette kan skyldes at flere brukere finner frem til spesifikke oppskrifter fra Google, eller at jeg må bli flinkere til å relatere til andre relevante innlegg fra hvert innlegg.

Av 269 publiserte oppskrifter på Det glade kjøkken så hadde jeg besøk på 257 av de. Jeg lurer på hvilke 12 som ikke ble besøkt (ryddepotensiale)!?

 

De 5 mest populære innleggene i mai

Fitbit - Dashboard

Kostholdet er bare halve sannheten

Det mest leste innlegget fra mai måned var denne gangen verken en oppskrift eller et blogginnlegg som tok for seg mat. Selv om det kanskje ikke kommer så godt frem her på Det glade kjøkken så er jeg også opptatt av fysisk aktivitet, og det var dette temaet innlegget tok for seg. Å være sunn handler ikke bare om det å spise riktig, men se på det som en totalpakke av blant annet fysisk aktivitet og kosthold. Jeg tipset også om noen treningsapper og la ut treningslisten min på Spotify.

[divider class=”” ]

6 meste leste i april

De mest leste oppskriftene i april

Hver månedsoppsummering blir godt lest av leserne. Topp 2 på listen er forrige måneds oppsummeringsinnlegg av april. April var generelt en svært trafikkert måned, så ta gjerne en titt på hva som ble mest lest.

[divider class=”” ]

Kjøleskapsgrøt med kokos og jordbær

Kjøleskapsgrøt med kokos og jordbær

Jeg fant ut at det var lenge siden forrige gang at jeg la ut en oppskrift på kjøleskapsgrøt på bloggen. Denne gangen laget jeg en kjøleskapsgrøt med smak av kokos og jordbær. Rett og slett nydelig, og det virker som at leserne også syntes det var alt for lenge siden. Topp 3 av mai-innleggene.

[divider class=”” ]

Chana masala

Chana masala

Chana masala, indisk kikertergryte, er en deilig vegarrett hvor kjøttet er erstattet med kikerter. Denne varianten er en perfekt hverdagsrett, og er serveringsklar på rundt en halvtime.

[divider class=”” ]

Appelsinmuffins med sjokoladebiter

Appelsinmuffins med sjokoladebiter

Denne muffinsoppskriften er kriminelt god. Oppskriften ble lagt ut på bloggen i forbindelse med at jeg feiret bursdag, og må være de beste muffinsene jeg noensinne har laget. Skal du lage muffins – forsøk denne oppskriften!

[divider class=”” ]

 

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*