Månedens oppsummering – August 2017

Fra en rolig ferie til en hektisk hverdag, august har virkelig rast avgårde i et rykende tempo! Og da mener jeg i grunn ikke at det er noe negativt i det, for det er lenge siden jeg har følt meg så motivert til å blogge.

Motivasjonen ser også ut til å smitte over på besøkstallene for august. Siden forrige måned har jeg hatt over 58 prosent flere besøk på Det glade kjøkken, og sammenligner jeg med samme måned i fjor så har jeg hele 48 prosent flere brukere som er innom bloggen. I tillegg har flere av av de nye oppskriftene mine blitt svært godt lest så har jeg fått flere hyggelige tilbakemeldinger i innboksen min, via Facebook og på Instagram den siste tiden. Det er slike ting som gjør blogging ekstra gøy, så nøl ikke med å enten ta kontakt enten det er på Facebook, Instagram, kontaktskjema eller ved å kommentere innleggene. Alle tilbakemeldinger leses og besvares 🙂

I august har jeg publisert hele 10 oppskrifter og ett blogginnlegg. Selv om jeg gjerne skulle vist frem hvor mye spennende jeg har publisert denne måneden, så nøyer jeg meg nok en gang med å dra frem de 5 mest leste augustinnleggene.

 

Månedens 5 mest leste

Makaronigrateng med kjøttsaus

Makaronigrateng med kjøttsaus

Den mest leste oppskriften fra august er denne oppskriften på makaronigrateng med kjøttsaus. Gratengen er herlig helgemat, er ikke så komplisert å lage og er en rett som lett blir populær hos både store og små.

[divider class=”” ]

Fløyelsgrøt av havremel

Fløyelsgrøt av havre

Fløyelsgrøt/Smørgrøt er det mange som har et forhold til. Denne oppskriften er et litt sunnere alternativ til den opprinnelige fløyelsgrøten, og jeg har fått flere tilbakemeldinger fra lesere som var svært fornøyd med den nye grøtvarianten.

[divider class=”” ]

Formretter - gode middager i en form

Formretter – Gode middager i en form

Det finnes så utrolig mange deilige middagsretter som kan lages i en form.  Litt tidligere denne uken laget jeg et lite innlegg hvor jeg samlet noen av mine middagsfavoritter.

[divider class=”” ]

Gulrotsuppe med torsk, kokos, lime og chili

Gulrotsuppe med torsk, kokos, lime og chili

Denne gulrotsuppen har blitt en av mine nye favoritter fra bloggen. En fin måte å variere ukens torskemåltid på.

[divider class=”” ]

Yoghurtsjokolade med sjokoladetrekk
Yoghurtsjokolade med sjokoladetrekk

Yoghurtsjokolade med sjokoladetrekk

Yoghurtsjokolade med sjokoladetrekk er utrolig godt, og kan  og midt i blinken dersom du savner SOHO-sjokoladen som fantes for noen år siden. Du må sette av litt tid på kjøkkenet, men absolutt verdt det til syvende og sist.

[divider class=”” ]

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*