Månedens oppsummering – november 2017

Så var vi over i årets siste måned som også må være årets koseligste måned. Da tenker jeg ikke bare på all den gode maten i julen, men ikke minst også all førjulshyggen, førjulstradisjoner, juleverksted, adventslys og kalender. Når det kommer til jul så kommer jeg nok fra en skikkelig tradisjonsfamilie. Hvert å spiser  vi den samme julematen, vi har de samme rutinene, og det blir protester dersom noen av nissene ikke står på sin faste plass på juleaften. Og nei, det skader ikke å skape nye tradisjoner, men samtidig så er det disse juletradisjonene jeg har vokst opp med  som gir meg den ultimate julestemningen hvert år. Kjenner jeg faktisk får en økt julestemning av bare tanken.

Men før fokuset skal over på advent og førjulshygge så vil jeg gjøre en kort oppsummering av måneden som gikk. I november har jeg publisert hele 12 oppskrifter og 3 blogginnlegg på bloggen. Det er ikke dårlig på en måned med 30 dager. I tillegg har jeg arrangert en liten konkurranse på bloggen, som jeg har lovet å trekke en vinner i dag. Totalt fikk jeg inn nesten 100 påmeldinger, så det var utrolig god respons på en konkurranse hvor man kunne vinne noe så enkelt som en boks med kokosflarn (Se oppskrift). Til gjengjeld er disse flarnene magisk gode, og jeg har allerede laget flere porsjoner av disse kjeksene i håp om å ha noen igjen til julen. Konkurransen er nå avsluttet og vinneren ble trukket helt tilfeldig ved hjelp av en “number picker” jeg fant på nettet. Vinneren av konkurransen var nummer 67 på listen, heter Steinar R, og vil bli kontaktet på e-post i løpet av dagen 🙂

 

De 5 mest leste oppskriftene/innleggene

Som tidligere har jeg også sett på de 5 mest leste innleggene/oppskriftene fra bloggen,,og denne gangen ser listen slik ut.

One pot pasta med pølser

One pot pasta med kreolske pølser
One pot pasta med kreolske pølser

One pot-retter er fantastisk enkle å lage. Du hiver ganske enkelt bare alle ingrediensene i en gryte, koker opp og lar det hele putre til pastaen er ferdigkokt. Du slipper med andre ord masse unødig dikkedarer og ikke minst oppvask. Se oppskrift

Vinn en adventspakke (avsluttet)

Kokosflarn - konkurranse
Kokosflarn – konkurranse

Som jeg nevnte tidligere i innlegget så arrangerte jeg en liten konkurranse på bloggen i november. Dette var den første konkurransen jeg har arrangert, og premien var noe så enkelt som en boks med kokosflarn. Med tanke på at jeg ikke kan annonsere med de store premiene på bloggen min så er jeg helt overveldet over å ha fått inn over 100 påmeldinger til konkurransen. Så takk til alle som har meldt seg på.

Kokosflarn

Kokosflarn
Kokosflarn

Kokosflarn er årets poppis hos oss når det gjelder julekaker. Det er ganske enkelt en liten vri på de tradisjonelle havreflarnene, hvor havregryn er byttet ut med kokosmasse. Kjeksene blir sprø og gode, og det er vanskelig å bare spise én kjeks for så å stoppe. Se oppskrift

Litt sunnere kanelsnurrer

Sunnere kanelsnurrer
Sunnere kanelsnurrer

Denne oppskriften på litt sunnere kanelsnurrer ble republisert etter flere tilbakemeldinger fra dere lesere. Da jeg endret navn fra Sunnere alternativ til Det glade kjøkken så tok jeg bort en del oppskrifter siden de trengte en liten revidering i form av bedre tekst og bilder. Disse kanelsnurrene har siden da blitt etterlyst flere ganger, og de er nå tilbake på bloggen i ny drakt og tekst. Se oppskrift

Grytebrød av spelt og havre

Oppskåret grytebrød av spelt og havre
Oppskåret grytebrød av spelt og havre

Jeg blir så glad hver gang en ny oppskrift på grytebrød eller rundstykker havner på topplisten blant de mest leste oppskriftene. I forrige måned laget jeg et deilig grytebrød av spelt og havre, og det ble jeg så fornøyd med at jeg har laget flere ganger siden den gang. Se oppskrift

 

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine, eller legg igjen en kommentar. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*