Månedens oppsummering: Oktoberfavoritter

Er det flere enn meg som lurer litt på hvor oktober egentlig ble av? Jeg synes ikke det er lenge siden vi var i starten av oktober og at jeg så frem til mange koselige høstkvelder her i Oslo. Håper november ikke fyker like hastig forbi, for jeg har ambisjoner om å bli mer eller mindre ferdig med julegavehandelen i november, men først må jeg komme meg i gang..

Ellers har oktober vært en forrykende flott bloggmåned. Jeg har publisert 13 nye oppskrifter som jevnt over har blitt godt lest og som har fått veldig gode tilbakemeldinger. Ja faktisk så har jeg satt en ny rekord denne måneden. For første gang så passerte jeg 10 000 brukere (og hadde over 13 500 besøk) i løpet av én måned. Så utrolig gøy å tenke på at så mange finner veien inn til bloggen min hver eneste dag. Tusen takk til alle som jevnlig er innom Det glade kjøkken, det setter jeg utrolig stor pris på!

Jeg har også sendt ut et par skreddersydde e-poster i oktober. Du kan lese forrige e-post på denne siden, og om du ønsker å motta slike du også så er det bare å melde seg på i skjemaet nederst på siden.

Oktoberfavorittene

Oktober var en måned med jevnt over høye besøkstall. Her er de mest populære oppskrifter i forrige måned

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon er en skikkelig klassisk fransk gryte, og perfekt på litt mørke oktoberdager. Deilig kosemat som gjerne nytes sammen med gode venner. Denne oppskriften har jeg fått flere hyggelige tilbakemeldinger på, og det er ikke uten grunn at denne oppskriften har blitt mest lest i oktober.

Boeuf Bourguignon
Boeuf Bourguignon – en fransk klassiker

Rødbetsalat med chevre og honningglaserte valnøtter

Bakte rødbeter, grillet chevre og honningglasserte valnøtter er faktisk en fantastisk god kombinasjon. Retten ble servert som en liten mellomrett da vi fikk familiebesøk for noen helger siden og falt i smak hos alle.

Rødbetsalat med grillet chevre og honningglaserte valnøtter
Rødbetsalat med grillet chevre og honningglaserte valnøtter

Porsjonsostekake med eple

Jeg elsker norske epler og jeg elsker ostekake! Forrige måned publiserte jeg en oppskrift på en enkel porsjonsostekake servert i glass. Hvis du ikke har prøvd den enda anbefaler jeg deg å teste den ut.

PS! Du kan bruke eplemos hvis du vil jukse litt.

Porsjonsostekake med eple
Porsjonsostekake med eple

Spaghettigrateng med pølser

Spaghettigratengen er en enkel middagsrett å tilberede. Spaghetti kokes for seg selv, og blandes sammen med pølser og en hjemmelaget tomatsaus. Dryss over litt ost og gi den noen minutter i ovnen. Så enkelt og så godt!

Spaghettigrateng med spicy pølser
Spaghettigrateng med spicy pølser

 

Hjemmelaget rømmegrøt

Jeg ble skikkelig lettet da jeg så at denne oppskriften også var blant de mest leste oppskriftene i forrige måned. Hjemmelaget er skikkelig deilig kosemat og ble servert for et noen helger siden da vi var på hyttetur på Sjusjøen.

God gammeldags rømmegrøt
God gammeldags rømmegrøt

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*