Månedens oppsummering: September 2017

Da er vi over i oktober, og det er på tide å se på de fem mest populære innleggene fra forrige måned.

De siste ukene har vært preget av skikkelig høststemning her i Oslo. Trær og busker har for fullt skiftet farge fra grønt til gult, rødt og brunt, og på bakken ligger det enkelte steder et tykt lag med løv. Det merkes også at det blir mye fortere mørkt om kvelden, og da er det ekstra hyggelig å tenne tenne lys og invitere noen venner over på middag.

Som følge av litt ruskevær ute så har jeg også vært ekstra aktiv på bloggefronten.  I september publiserte jeg hele 13 nye oppskrifter på bloggen, og 3 nye blogginnlegg.

Når det gjelder lesertallene så peker de til min store glede stadig oppover, og jeg hadde i september over 11 000 besøkende på matbloggen min. Så utrolig gøy! Dette er faktisk en økning på godt over 50% fra i september i fjor, og jeg ser at jeg også får stadig flere faste følgere. Så tusen takk til alle dere som jevnlig besøker bloggen min, som kommenterer oppskriftene mine på bloggen, på postene på Instagram og Facebook, og til dere som tar kontakt direkte med meg. Hver eneste kommentar og melding betyr svært mye for motivasjonen!

De fem mest leste innleggene

Thaiform med kylling
Thaiform med kylling

Thaiform med kylling

Denne enkle thaiformen har virkelig danket ut de andre innleggene i september. Formen er veldig enkel å lage og du trenger bare å ha kylling og grønnsaker i en form, ha over sausen og gi den en liten halvtime i varmen. Snakk om lettvint middag som nærmest lager seg selv.

[divider class=”” ]

Enkle og grove eltefrie rundstykker
Enkle og grove eltefrie rundstykker

Enkle og grove eltefrie rundstykker

Jeg er så glad for at disse grove eltefrie rundstykkene er blant de mest leste innleggene på bloggen. Du bruker noen minutter på å sette deigen kvelden i forveien, så er det bare å bake de ut idet du står opp. Oppskriften gir skikkelig saftige og luftige rundstykker, og med en knasende sprø overflate har de blitt en skikkelig favoritt her hjemme.

[divider class=”” ]

Grovt speltbrød
Grovt speltbrød

Grovt speltbrød

Dette brødet har blitt en gjenganger hos oss, og er mye enklere å lage enn vanlige brød. Du kjører alt i kjøkkenmaskinen i noen minutter og heller deigen over i en brødform så snart den er ferdighevet.

[divider class=”” ]

Kokkens middagsfavoritterKokkens middagsfavoritter
Kokkens middagsfavoritter

Kokkens middagsfavoritter

Jeg har samlet noen av mine egne middagsfavoritter i et eget innlegg. Oppskriftene  er delt opp i hverdagsmiddager helgeoppskrifter.
[divider class=”” ]

Nøttepanert torsk med blomkålmos
Torsk med nøttelokk og blomkålmos

Torsk med nøttelokk og blomkålmos

Legg et nøttelokk på torsken, og du får et litt mer spennende smaksbilde på fiskeretten. Denne gangen serverte jeg torsken sammen med en mos av blomkål og brokkoli.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*