Mest populære innlegg i mars

Selv om jeg de siste årene har blitt veldig glad i vinteren så er det ikke til å stikke under en stol at jeg synes det er utrolig deilig å kunne kjenne sola varmer igjen. Ja faktisk så satt jeg ute på balkongen og drakk kaffe i bare t-skjorten i går. Ved beina mine lå Felix og så ned på folkene som gikk inn og ut av bakgården. Nå krysser jeg både fingrer og tær for et flott påskevær i Oslo, slik at jeg kan nyte flere slike flotte dager. Blir nemlig første året jeg feirer Oslo-påske (les: vi har fått oss hund), så da satser på være mye ute med Felix og samboer.

I forbindelse med at jeg sjekket lesestatistikken for mars oppdaget jeg at de to mest leste oppskriftene er matretter jeg har sterke barndomsminner til. Basert på både lesertall og kommentarer er det tydelig at det er flere enn meg som har gode assosiasjoner til disse rettene. Her er listen over de mest populære oppskriftene jeg publiserte i mars 2017.

Lesernes favoritter

Smørgrøt (fløyelsgrøt)

Smørgrøt (fløyelsgrøt)

Jeg hadde aldri trodd at en oppskrift på smørgrøt skulle bli blant de mest leste oppskriftene mine på bloggen. Uansett er det veldig morsomt at det flere enn meg har gode barndomsminner til denne grøtretten.
[divider class=”” ]

Hjemmelaget meksikansk gryterett

Meksikansk gryterett

Også rett nummer 2 på listen er en matrett som vekker gode minner. Meksikansk gryterett med loff og kinakålsalat ved siden av, det husker jeg var skikkelig luksus da jeg var liten. I mars laget jeg min egen variant av denne “meksikanske” klassikeren.

[divider class=”” ]

Cottage cheese-pannekaker

Cottage cheese pannekaker

Cottage cheese har liksom blitt en del av basisvarene hjemme, og vi har bestandig en boks stående i kjøleskapet. Det høres kanskje rart ut, men disse pannekakene med cottage cheese er faktisk fantastisk gode og har blitt servert flere ganger hjemme siden jeg publiserte oppskriften på bloggen.

[divider class=”” ]

Den beste pizzasausen

Den beste pizzasausen

Når man skal lage virkelig god pizza er det viktig å bruke tid på å lage en skikkelig god tomatsaus. Denne pizzasausen er min personlige favoritt og passer også fint til pasta.
[divider class=”” ]

Lag din egen surdeigsstarter

Lag din egen surdeigsstarter

I vinter har surdeig blitt mitt nye prosjekt, og etter flere forsøk (med flere ulike oppskrifter) fikk jeg endelig teket på å lage surdeigsstarter. Nå har jeg holdt liv i surdeigsstarteren i én måned, og hver helg har jeg laget flere ulike bakster basert på surdeig. Surdeigspizza har blitt en gjenganger hver helg og ellers har det både blitt ulike varianter av både brød og rundstykker.
[divider class=”” ]

 

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*