Populære oppskrifter i august 2015

Plutselig var august måned ferdig og vi er over i årets første høstmåned. For meg var august en helt spesiell måned, jeg hadde nylig opprettet bloggen, mest for moro skyld, men også for å kunne dele mine oppskrifter med venner og andre som måtte være interesserte.

Ikke lange tiden gikk før antallet besøkende begynte å stige, og jeg bestemte meg for å opprette en dedikert Facebook-side og etter hvert Instagram-profil for bloggen. Responsen både på både bloggen og Facebook-siden har vært helt utrolig, og har virkelig vært en pådriver for meg de siste ukene.

 

5 mest populære i august

Proteinpannekaker
Proteinpannekaker uten hvetemel

1. Proteinpannekaker uten hvetemel

Jeg hadde aldri trodd at denne oppskriften skulle havne på topp, men faktisk har den dobbelt så mange sidevisninger som 2. plassen. Proteinene kommer for det meste fra egg, havregryn, kesam og mager cottage cheese, og gir en god metthetsfølelse. Jeg tilsatte også bittelitt proteinpulver, men det er ikke nødvendig om du ikke ønsker det.

Chili con carne
Chili con carne

2. Chili con carne med kjøttdeig

Chili con carne betyr chili med kjøtt, og er i grunn et svært beskrivende navn. Denne retten er også en av helgefavorittene mine, og blir bare bedre og bedre jo lengre den står og putrer. Smaker kjempegod med en liten skje mager kesam og en enkel salat til.

Fajitas med hjemmelaget krydderblanding
Fajitas med hjemmelaget krydderblanding

3. Lettvint fajitas med hjemmelaget krydderblanding

Som folk flest så er jeg svært glad  i fajitas og annen tex-mex. I den ferdige kryddermiksen du kjøper brukes ofte mye sukker og salt for å få frem smakene, så derfor bestemte jeg meg for å lage min egen variant, hvor jeg selv har kontroll på krydderet.

Litt sunnere kanelsnurrer
Litt sunnere kanelsnurrer

4. Litt sunnere kanelsnurrer

Denne oppskriften på litt sunnere kanelsnurrer var den siste oppskriften jeg la ut i august, så det er tydelig at det ikke bare var hos meg at disse falt i smak 🙂 Jeg tok utgangspunktet i noen av de tradisjonelle og populære oppskriftene , men valgte å ta noen sunnere grep underveis. Jeg sammenlignet også næringsinnholdet i denne oppskriften med tilsvarende oppskrift dersom jeg hadde brukt vanlig sukker, margarin og hvetemel.

Kjøleskapsgrøt med vanilje og blåbær
Kjøleskapsgrøt med vanilje og blåbær

5. Kjøleskapsgrøt med blåbær og vanilje

Kjøleskapsgrøt (overnight oats) har blitt veldig populært de siste årene, og har også vært frokostfavoritten min i august.  Det er jo så utrolig lettvint og ikke minst fantastisk godt! Smakene kan du variere ut fra hva du synes passer best, og det finnes utallige varianter av retten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *