Mest populære oppskrifter og et tilbakeblikk på 2023

2023 har gått inn i historiebøkene og det er på tide å ønske dere alle et riktig godt nyttår. Ikke minst 1000 takk til alle dere som tar dere tiden med å engasjere dere i det jeg legger ut, enten det er gjennom hjerter eller klikke Liker på innleggene mine, kommenterer, sender meg melding eller e-post. Ikke minst tusen takk til alle dere som bruker oppskriftene, dere aner ikke hvor mye dette betyr for meg. I 2023 har jeg hatt over 6,4 millioner besøk på bloggen, dvs mer enn 17 500 besøk om dagen i gjennomsnitt. Altså hvor rått er ikke det!

2023 var året jeg fikk jeg oppfylt mitt store ønske om å gi ut kokebok, Mat du blir glad av, og for en reise det har vært. Jeg har lært så mye, og fått vært med på så mye. Så klart har det vært mye jobb i perioder, men når jeg ser hvor godt den har blitt tatt i mot, så har det vært verdt hver eneste time. Boken har ikke vært i salg i et år enda, og jeg ikke langt unna å kunne kalle meg en bestselger (5000 solgte bøker). Tusen takk!

Jeg har ikke satt meg mange konkrete mål for 2024, men jeg kan røpe at jeg allerede jobber med en ny kokebok som etter planen kommer ut neste høst. Jeg kan si så mye at det fortsatt blir innen middagssjangeren, og et tema jeg er opptatt av. Jeg er allerede godt i gang med manuset, og har tatt mange bilder til boken. Gleder meg til å dele mer om boken om ikke lenge. Ellers lover jeg å fortsette å legge ut nye ukemenyer, og dele mange nye spennende, inspirerende og gode oppskrifter gjennom året.

Blant de 10 mest leste oppskriftene finner du både nye og gamle oppskrifter, et variert utvalg av middager, noe til hverdag og noe til helg. Må innrømme at det gleder meg ekstra mye at det er akkurat “pappas elggryte” som troner øverst på listen. For dere som har fulgt meg en stund, vet at dette er en oppskrift som står meg nært, og var også en av oppskriftene jeg bare måtte ha med i boken min. Dette er de mest leste oppskriftene gjennom 2023:

  1. Pappas elggryte
  2. Toskansk kylling i kremet parmesansaus
  3. Sticky kylling med cashewnøtter
  4. Hjemmelaget eplemos
  5. Pølsegrateng
  6. Bali kyllinggryte
  7. Moscow mule
  8. Sommerruller med kylling og peanøttsaus
  9. Torsk i form
  10. Enkle og grove rundstykker

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*