• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
30. desember 2018

Nyttårsmenyen 2018

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Med nyttårsaften rett rundt hjørnet så er du kanskje godt i gang med å planlegge nyttårsmenyen. I år skal vi feire sammen med noen venner, og alle har fått i oppdrag å ta med en eller to retter, som vi skal sette samme til et koldtbord. Selv har vi tatt på oss ansvaret for å steke kalkun og lage dessert. Jeg tenkte å lage en amerikanske ostekake med multer. Litt spent på kombinasjonen, men hvis det blir fullstendig krise så har jeg fortsatt noen timer i morgen jeg kan komme opp med en nødløsning.

Siden jeg ikke greier å få ut oppskriften på kalkun og ostekake i dag så har jeg satt opp to andre forslag til nyttårsmenyen, en mer tradisjonell meny og en vegetarvariant. Du kan også finne flere oppskrifter under forrett, helgekos og dessert.

Nyttårsmeny 1

Forrett: Lakseceviche med mango og avokado
Hovedrett: Pappas elggryte
Dessert: Multekrem med krokankrønsj

Fordelen med denne menyen er at elggryten allerede kan lages klar dagen i forveien, og bare varmes opp før gjestene kommer. Har du tint multer og laget krokankrunsjen på forhånd så er desserten også laget på svært kort tid.

Nyttårsmeny 2018
Lakseceviche, pappas elggryte og multekrem

Nyttårsmeny 2 (vegetar)

Forrett: Lun tomat- og mozzarellasalat
Hovedrett: Grønnsakslasagne
Dessert: Panna cotta med jordbær og rabarbrasaus

En meny som passer for den som ikke spiser kjøtt. Panna cottaen kan lages dagen i forveien. Når det gjelder grønnsakslasagnen så ville jeg laget klar grønnsakssausen så tidlig så mulig slik at det ikke blir hastverk rett før gjestene kommer.

Nyttårsmeny 2018 - vegetar
Vegetar nyttårsmeny: tomat- og mozzarellasalat, grønnsakslasagne og panna cotta

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Ekstra grove brød
God nyttår og et tilbakeblikk på 2018!

Relaterte innlegg

15 varmende middagsretter
10. januar 2021
0 kommentarer

15 varmende middagsretter

Ukemeny – uke 1/2021
3. januar 2021
0 kommentarer

Ukemeny – uke 1/2021

Et tilbakeblikk på bloggåret 2020
31. desember 2020
0 kommentarer

Et tilbakeblikk på bloggåret 2020

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales