Noe av det jeg liker med “Alt i ett”-gryter er at man slipper mye oppvask. Hele retten tilberedes nemlig i en og samme gryte, så når middagen er klar er det bare å sette hele gryten på bordet.
I dag har jeg laget en kremet kyllinggryte-variant. Jeg starter med å frese kylling og løk noen minutter i gryten før jeg så har oppi væske og pasta, og lar det hele koke til pastaen er ferdig. Enkelt, ujålete og deilig middag, som er spiseklar på rundt 25 minutter.
Om du er nysgjerrig på noen av de andre “one pot”-rettene her på bloggen kan jeg anbefale å sjekke denne varianten med kjøttpølser eller denne med kjøttboller.

Jeg pleier ikke lage så mye nytt fordi det aldri blir så veldig godt, bare helt greit. Jeg brant kylling i gryta, tok for mye kyllingbuljong i MEN ALIKEVEL BLE DET JO KJEMPEGODT! Denne oppskriften har blitt incorporated i mitt livs meny :)))
Så utrolig hyggelig å høre, på tross av den brente kyllingen og litt ekstra buljong 🙂 Dette var en fin kommentar å få på en fredag. Ha en flott helg!
Ikke reduser oppskriften som det står om du minsker på antall porsjoner, AAALT for lite væske! Endte med brent rett å noe annet til middag. (Ja, oppskrift er fulgt til punkt å prikke