Slik lager du ovnsbakte arme riddere

  1. Kle en  brødform med et bakepapir
  2. Del brødskivene i ca 2 x 2 cm store terninger. Benytt gjerne grovt brød med skorpe. Fordel brødterningene oppi den bakepapirkledde formen.
  3. Visp sammen egg, melk, honning og kanel i en bolle og hell det over brødbitene.
  4. Dekk  til formen med plast eller aluminiumsfolie, og sett formen i kjøleskapet til neste morgen.
  5. Når du står opp er det bare å ta av folien  på formen og sette formen i stekeovnen. Stekes midt i ovnen i ca 45 minutter på 180 grader.

Server med ønsket tilbehør eller se serveringsforslag under. Selv syntes jeg at disse arme ridderne smakte fortreffelig med norske jordbær og et litt strøssel av sukrinmelis på toppen.

Serveringstips:

  • Bær – jordbær, bringebær, blåbær
  • Syltetøy
  • Melis/sukrinmelis
  • Mager vaniljekesam
  • Iskrem/krem

Håper det smaker!

Ovnstekte arme riddere

Bruk gjerne kommentarfeltet nederst på siden dersom du har noen tilbakemeldinger på oppskriften.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram for å få nye innlegg rett i feeden din. Jeg sender også å sende ut skreddersydde nyhetsbrev en sjelden gang, så meld deg gjerne på via denne lenken for å være med på listen. E-posten blir så klart ikke brukt til noe annet.