
Har du forsøkt å lage baconsurret asparges? Rett og slett fantastisk godt, og passer godt enten det er som forrett eller tilbehør til en hovedrett. Litt av hemmeligheten er å pensle aspargesen med en marinade av blant annet honning og sitron, en fantastisk god kombinasjon med resten.
Den norske sesongen for asparges er kort, og varer fra mai til slutten juni. Dette må så klart utnyttes. Baconsurret asparges er svært enkel aspargessrett, og tar kun noen minutter å lage. Gi de noen minutter på grillen eller bruk en stekepanne, og server umiddelbart.
Andre forslag til hva du kan servere til grillmaten:
Se også tilbehør til grillmaten.
Håper du ble inspirert!

Fantastisk godt!
Det hadde vært så fantastisk om du ble aktiv på tiktok med oppskriftene dine! 🙂
Så hyggelig oppskriften falt i smak 🙂
Har konto der, men jeg er heller dårlig på å legge ut noe. Tror jeg rett og slett mangler timer i døgnet til å rekke over alle kanaler, i tillegg til å være i fulltidsjobb ?