Baconsurret indrefilet av svin i airfryer

Lages på: 35 minutter Nivå: Enkel
Indrefilet av svin i airfryer

Med jevne mellomrom får jeg forespørsel om jeg ikke kan legge ut noen airfryer-oppskrifter. Og ja visst er vi en av dem som har en airfryer stående på kjøkkenbenken, men må innrømme at denne kunne jeg nok brukt enda hyppigere.

Her om dagen skulle jeg lage middag i en fei, og helst unngå alt for mye oppvask. Da bestemte jeg meg for å lage baconsurret indrefilet av svin i airfryeren. Airfryeren var oppvarmet på få minutter, og i mellomtiden hadde jeg både fylt indrefileten med kremost surret bacon rundt. Da var det bare å la airfryeren ta seg av stekingen, mens jeg fikk ryddet kjøkken og dekket bord. Da kjøttet var ferdigstekt lot jeg det hvile i cirka 10 minutter. Denne tiden brukte jeg til å koke pasta og gjøre klart resten av tilbehøret. Har du ikke kremost er også pesto veldig godt å fylle indrefileten med. Se oppskrift på pestofylt indrefilet av svin.

Har du ikke en airfryer er det så klart ikke noe i veien for å steke indrefileten i stekeovnen. Stek den på 190 grader, til den har en kjernetemperatur på 62-63 grader. Jeg tipper det vil ta rundt en halvtime, avhengig av hvor tykk indrefileten er.

Banner - Mat du blir glad av

Baconsurret indrefilet av svin i airfryer

0.0 fra 0 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

10

minutter
Steketid

25

minutter
Totalt

35

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 600 gram indrefilet av svin

  • 75 gram kremost med urter

  • Salt og pepper

  • 6 skiver bacon

  • Stekt brokkolini
  • 200 gram brokkolini eller brokkoli

  • Salt og pepper

  • Tilbehør
  • 250 gram ravioli eller tortellini

  • 1 stk spisspaprika

  • 65 gram spinat eller annen salat

Fremgangsmåte

  • Skjær i svinefileten på langs, nesten helt gjennom, slik at du får en lomme du kan fylle med kremosten. Fyll indrefileten med kremosten. Krydre fileten med litt salt og pepper. Husk at baconet også er salt. Surr baconskivene stramt rundt hele fileten. Bruk gjerne en bomullstråd til å binde den sammen i tillegg.
  • Forvarm airfryeren til 180 grader. Legg indrefileten i airfryerens grillpanne og la den steke i cirka 25 minutter. Mot slutten av steketiden sjekker jeg kjernetemperaturen med en steketermometer. Jeg tar den ut når kjernetemperaturen når 63-64 grader, da temperaturen vil fortsett å øke noen grader etter jeg har tatt den ut.
  • La indrefileten hvile i 10-15 minutter, mens du gjør klar resten av tilbehøret. Ha brokkolinien i samme grillpanne som du har stekt svinefileten i. Krydre den med litt salt og pepper, og stek den i 5-6 minutter på 180 grader i airfryeren.
  • Kok raviolien eller tortellinien etter anvisningen på pakken.
  • Skjær opp paprikaen og skyll eventuelt spinaten.
  • Server fylt indrefilet med brokkolini, ravioli, paprika og spinat. Håper det smaker!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*