
Det er alltids rom for en ny pizzavariant på bloggen, og denne gangen har jeg laget en BBQ-pizza med kylling og rødløk. Siden jeg har til overs for å finne en skikkelig god BBQ-saus så har jeg laget min egen variant. Du har nok av tid mens deigen hever og smaker også mye bedre enn de du får kjøpt på dagligvarebutikken. Se oppskriften på min første BBQ-saus, eller kjøp en saus av det merket du liker best.
For å få et ekstra BBQ-preg over pizzaen stekte jeg den på stein i gassgrillen vår, men det er ikke noe i veien for å steke den i vanlig stekeovn. Sistnevnte kan jo være spesielt aktuelt dersom du er en av de som for tiden har forbud mot å grille i din egen hage.
Jeg har fra tidligere av publisert et titalls andre pizzaoppskrifter her på bloggen, alt fra den tradisjonelle langpannepizzaen, til hvite pizzaer eller lettvinte pitapizzaer. Så om ikke akkurat denne oppskriften fristet så håper jeg du kan finne noen blant de andre pizzaoppskriftene på bloggen.
Nyt en deilig pizza med skikkelig BBQ-smak, med et glass rødvin, pils eller hva annet du foretrekker å drikke til.
Håper det smaker!