Det er ikke så ofte jeg lager mat av storfekjøtt, men forrige fredag hadde jeg skikkelig lyst på noe godt av rødt kjøtt. Valget falt denne gangen på biff i fløtesaus servert med pasta.

Som du ser i oppskriften så har jeg brukt både styrk og matfløte, som egentlig er litt selvmotsigende, siden styrk ikke inneholder fett, og matfløte inneholder 10%. Dette skyldes ganske enkelt at det var dette jeg hadde i kjøleskapet da jeg skulle lage retten. Du kan fint erstatte styrk melken med en annen melketype om du ønsker. Jeg vil uansett anbefale at en andel av melken er matfløte, slik at du får en litt fyldig smak.

Tips!

  • Ved å tilsette hvetemel i den greske yoghurten så forhindrer jeg at den korner seg så lett.
  • Hvis du ønsker en magrere rett kan du redusere litt på mengden pasta, eller erstatte deler av pastaen med en enkel salat.

Legg gjerne igjen en kommentar nederst siden dersom du har noen spørsmål til oppskriften eller hvis du har noe annet på hjertet:)

Hvis du er ny på bloggen min og er interessert i å følge med på hva jeg legger ut, så har jeg både Facebookside, Instagram, Snapchat (sunnere_alt) og nyhetsbrev.