
Brennende kjærlighet – en kjent og kjær middagsrett for mange. Selv kan jeg ikke huske at vi hadde det hjemme, i hvert fall ble det ikke servert under navnet “brennende kjærlighet”. Kanskje vi heller fikk det servert som “potetmos med stekt kjøttdeig og bacon” eller en lignende beskrivelse. Høres ikke like spennende ut, men er jo et veldig forklarende og ærlig navn i det minste. Jeg har stusset litt på dette med navnet brennende kjærlighet. Hvilken del av retten er brennende og er det potetmosen eller fyllet som er kjærligheten? Uansett navn så kan vi i hvert fall være enige om at dette er en særdeles kjapp og enkel middag, og er serveringsklar på 20-25 minutter.
Er du på utkikk etter flere kjappe middagsretter så har jeg samlet flere titalls under middager på under halvtimen. Ta gjerne en titt!
Server brennende kjærlighet med et lite dryss finhakket persille, oppskåret purreløk og nykvernet persille.
Håper det smaker!

Denne lager jeg raskt med posepotetmos og gratinerer i ovnen. Det blir ekstra godt.