
Det er fortsatt mye bringebær som er modent i marka, og på Instagram (detgladekjokken heter jeg der) kunne du følge meg og Felix på bærtur tidligere denne uka. Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for å bruke fangsten i en bringebærpai og litt sukkerfritt bringebærsyltetøy. Bringebærpaien ble jeg rett og slett fantastisk fornøyd med, både på smak og utseende, og ble tatt svært godt i mot av både samboer og Norwaycup-besøk som har vært hos oss denne uken. Paien ble servert samme kveld, sammen med vaniljeis (tok meg ikke tid til å lage det også). Bringebærsyltetøyet ble også svært populært, og var borte i løpet av et par frokoster. Oppskriften på syltetøyet har jeg publisert tidligere på bloggen, og finnes her.

Tips! Du kan også benytte fryste bringebær. Jeg ville da droppet å legge de hele oppå, og heller kokt alt sammen.
Håper bringebærpaien faller i smak!