Som matinteressert så bruker jeg mye tid på nettet for å finne inspirasjon og tips til nye matretter jeg har lyst til å lage. Jeg har bestandig hatt en lite forkjærlighet til risengrynsgrøt så det var med stor iver at jeg forsøkte meg på byggrynsgrøt.

Selv likte jeg grøten godt. Det var så klart en litt annen smak enn den ordinære risengrynsgrøten og litt mer substans i byggrynen, men alt i alt så synes jeg at byggrynsgrøt var et godt alternativ. Det krever så klart litt mer planlegging enn vanlig risengrynsgrøt, siden grynene bør bløtlegges i forkant, men absolutt et godt grøtalternativ.

Byggrynsgrøt er et sunt alternativ til risengrynsgrøt. Byggryn inneholder mye fiber, som har en forebyggende effekt mot kreft, inneholder knappe 2 prosent fett og har en proteinandel på ca 9-12%.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Snapchat (sunnere_alt) hvis du ikke gjør det fra før, og legg gjerne igjen en kommentar nederst siden hvis du enten har spørsmål til denne oppskriften eller også dersom du har noe annet på hjertet:)

PS! Hvis du ønsker å motta noen høydepunkter fra bloggen en gang innimellom, så kan du registrere deg her:
Meld deg på