
Da vi var i USA i høst lot jeg meg inspirere av det cajunske kjøkken, og enhver matbutikk solgte cajun kryddermiks. Det er ikke noe hokus pokus med disse kryddermiksene, og noen av ingrediensene som går igjen paprika, hvitløk, kajennepepper.
Her i Norge er det ikke like enkelt å få tak i cajun krydder, så derfor har jeg laget min egen kryddermiks, som jeg de siste månedene har benyttet flere ganger. Oppskriften rekker til rundt 2 middager, så doble gjerne oppskriften når du først går i gang.
- Se oppskrift på kremet cajun kylling med parmesan
Nå skal jeg innrømme at jeg ikke har prøvd krydderet enda, men setter veldig stor pris på at du deler slike spennende ting! Det er skrevet ned i boka mi, og jeg skal skaffe meg lufttette beholdere i morra. Blir spennende.
Så takk!
Mvh: Oppvokst med bare salt, pepper og smelta margarin på middagsbordet 😮
Tusen takk for tilbakemeldingen, hyggelig å kunne inspirere 🙂 Håper å kunne legge ut flere krydder-oppskrifter i fremtiden 🙂