• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
27. april 2017

Caprese – tomat og mozarellasalat

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Caprese

Caprese er en deilig italiensk salat bestående av tomater, mozarella, basilikum og olivenolje. Det er mest vanlig å servere caprese som antipasti (forrett), men jeg synes også at denne tomat og mozarellasalaten er glimrende på tapasbordet eller som et tilbehør.

Caprese – tomat og mozarellasalat

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 27. april 2017
  • 2 porsjoner
  • 10 min
  • Skriv ut
Caprese - enkel tomat og mozarellasalat
Ingredienser
  • 3 tomater
  • 125 gram mozzarella
  • 1/4 potte basilikum
  • Olivenlje
  • Kremet balsamico
  • Flaksalt
  • Kvernet pepper
Slik gjør du det
Steg 1
Del tomat og mozarella i tynne skiver.
Steg 2
Legg tomat, mozarella og basilikum vekselsvis på et fat.
Steg 3
Ha over noen litt olivenolje, balsamicoeddik, en liten klype salt og nykvernet pepper. Enklere blir det ikke!

Stikkord

  • salat

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Thaigryte med strimlet svinekjøtt
Hjortestek med potet- og persillerotpure

Relaterte innlegg

Soppsuppe
16. november 2020
0 kommentarer

Soppsuppe

Sellerirotsuppe med eple
13. oktober 2020
0 kommentarer

Sellerirotsuppe med eple

Tomat- og mozzarellasalat (caprese)
27. juni 2020
0 kommentarer

Tomat- og mozzarellasalat (caprese)

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales