Caprese – tomat og mozarellasalat

Lages på: 10 timer Nivå: Enkel

Caprese

Caprese er en deilig italiensk salat bestående av tomater, mozarella, basilikum og olivenolje. Det er mest vanlig å servere caprese som antipasti (forrett), men jeg synes også at denne tomat og mozarellasalaten er glimrende på tapasbordet eller som et tilbehør.

Caprese – tomat og mozarellasalat

4 fra 10 vurderinger
Type rett: ForrettKjøkken: ItalienskNivå: Enkel
Porsjoner

2

porsjoner
Tilberedning

10

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 3 stk 3 tomater

  • 125 gram 125 mozzarella

  • 1/4 potte 1/4 basilikum

  • Olivenolje

  • Kremet balsamico

  • Flaksalt

  • Kvernet pepper

Fremgangsmåte

  • Del tomat og mozzarella i tynne skiver.
  • Legg tomat, mozzarella og basilikum vekselsvis på et fat.
  • Ha over noen litt olivenolje, balsamicoeddik, en liten klype salt og nykvernet pepper. Enklere blir det ikke!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Én kommentar

  1. Dette var kjempe godt!!!!!

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*