
Cereal pancakes – slik har du kanskje ikke spist pannekaker før. Men sjekk hvor digge de ser ut!
Denne pannekake-frokostblandingen ble årets 17. mai-frokost hos oss. Fremgangsmåten er ikke så vanskelig. Du lager litt tykk pannekakerøre, hvor du blander inn rød og blå konditorfarge i deler av røren. Jeg anbefaler å bruke en litt kraftig konditorfarge, selv bruker jeg konditorfarge fra cacas, som fås kjøpt mange steder hvor de selger kjøkken og bakeutstyr. Ha røren i sprutflasker og stek små minipannekaker. Pannekakene serverte jeg godt blandet i en skål, med ferske jordbær, blåbær og vaniljesaus (siden det var 17. mai). Snakk om fantastisk start på dagen. Kan også nevne at inspirasjon til denne “frokostblandingen” fikk jeg etter å ha sett matprat_anette lage sin variant på Instagram.
Og om du lurer – ja det tar litt lengre tid å steke så mange små pannekaker, men det gjør jo ingenting når resultatet blir så fargerikt og bra.
Noen serveringsforslag:
- Jordbær, blåbær, banan med vaniljekesam eller vaniljesaus
- Melk og honning eller sirup
- Yoghurt og honning

Om du ikke orker å steke så mange små pannekaker, men har lyst på en litt søt start på dagen, sjekk ut dutch baby pannekake eller disse luftige eplepannekakene.
