Chicken tikka i grov pita

Lages på: 20-30 minutter Nivå: Enkel
Chicken tikka i grov pita

Av og til når det skal gå litt fort tar man  seg ikke tiden til  å lage alt fra bunnen av. I dag ble det chicken tikka i grov pita, hvor jeg kjøpte ferdigstekte grove pitabrød og brukte en ferdig chicken tikka krydderblanding. Hadde jeg hatt 5 minutter ekstra så hadde jeg sikkert laget krydderblandingen selv. Hadde jeg hatt enda lengre tid så hadde jeg også laget grove pitabrød selv (oppkrift på pitabrød har jeg tidligere publiert på denne siden). Resultatet var jeg uansett fornøyd med, og passet perfekt som enkel hverdagsmat på en travel hverdag.

Selv om jeg valgte å tre kyllingen på grillpinner og steke den på grillen så kan du gjerne steke kyllingen rett i stekepannen hvis du heller ønsker det.

Enkel og god hverdagsmat på under halvtimen. Håper det smaker!

Chicken tikka i grov pita

0 fra 0 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

pita
Tilberedning

25

minutter

Ingredienser

  • 3 stk kyllingfileter

  • 1/2 pose tikka masala spice mix

  • 2 ss olje

  • 2 stk tomater

  • 1/2 stk rødløk

  • 1/2 pakke sukkererter

  • 1/2 stk agurk

  • 4 stk grove pitabrød

  • 8 ss yoghurt naturell

Fremgangsmåte

  • Legg grillpinnene i vann.
  • Skjær kyllingen i mindre biter og ha den i en bolle sammen med tikka masala spice mix og litt olje. Bland godt.
  • Tre kyllingen inn på grillpinnene og legg de på en forvarmet grill (ca 200 grader). Stek kyllingen på hver side.
  • Mens kyllingen steker passer det fint å varme pitabrødene etter anvisning på pakken og kutte opp grønnsakene i ønsket størrelse.
  • Snitt hull i pitabrødene og fyll det med kylling grønnsaker og litt yoghurt naturell eller lettrømme.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*