Slik gjør du det

  1. Legg grillpinnene i vann.
  2. Skjær kyllingen i mindre biter og ha den  i en bolle sammen med tikka masala spice mix og litt olje. Bland godt.
  3. Tre kyllingen inn på grillpinnene og legg de på en forvarmet grill (ca 200 grader). Stek kyllingen på hver side.
  4. Mens kyllingen steker passer det fint å varme pitabrødene etter anvisning på pakken og kutte opp grønnsakene i ønsket størrelse.
  5. Snitt hull i pitabrødene og fyll det med kylling grønnsaker og litt yoghurt naturell eller gresk yoghurt.

Enkel og god hverdagsmat på under halvtimen. Håper det smaker!

Bruk gjerne kommentarfeltet nederst på siden dersom du har noen tilbakemeldinger på oppskriften.

Følg meg på Facebook og Instagram for å få nye innlegg rett i feeden din. Jeg sender også å sende ut skreddersydde nyhetsbrev en sjelden gang, så meld deg gjerne på via denne lenken for å være med på listen. E-posten blir så klart ikke brukt til noe annet.