Chicken tikka i grov pita

Chicken tikka i grov pita

Av og til når det skal gå litt fort tar man  seg ikke tiden til  å lage alt fra bunnen av. I dag ble det chicken tikka i grov pita, hvor jeg kjøpte ferdigstekte grove pitabrød og brukte en ferdig chicken tikka krydderblanding. Hadde jeg hatt 5 minutter ekstra så hadde jeg sikkert laget krydderblandingen selv. Hadde jeg hatt enda lengre tid så hadde jeg også laget grove pitabrød selv (oppkrift på pitabrød har jeg tidligere publiert på denne siden). Resultatet var jeg uansett fornøyd med, og passet perfekt som enkel hverdagsmat på en travel hverdag.

Selv om jeg valgte å tre kyllingen på grillpinner og steke den på grillen så kan du gjerne steke kyllingen rett i stekepannen hvis du heller ønsker det.

Enkel og god hverdagsmat på under halvtimen. Håper det smaker!

Chicken tikka i grov pita

Chicken tikka i grov pita

Ingredienser

  • 3 kyllingfileter
  • 1/2 pose tikka masala spice mix
  • 2 ss olje
  • 2 tomater
  • 1/2 rødløk
  • 1/2 pakke sukkererter
  • 1/2 agurk
  • 4 grove pitabrød
  • 8 ss yoghurt naturell

Fremgangsmåte

Steg 1
Legg grillpinnene i vann.
Steg 2
Skjær kyllingen i mindre biter og ha den i en bolle sammen med tikka masala spice mix og litt olje. Bland godt.
Steg 3
Tre kyllingen inn på grillpinnene og legg de på en forvarmet grill (ca 200 grader). Stek kyllingen på hver side.
Steg 4
Mens kyllingen steker passer det fint å varme pitabrødene etter anvisning på pakken og kutte opp grønnsakene i ønsket størrelse.
Steg 5
Snitt hull i pitabrødene og fyll det med kylling grønnsaker og litt yoghurt naturell eller lettrømme.