• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
5. juli 2016

Chicken tikka i grov pita

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Chicken tikka i grov pita

Av og til når det skal gå litt fort tar man  seg ikke tiden til  å lage alt fra bunnen av. I dag ble det chicken tikka i grov pita, hvor jeg kjøpte ferdigstekte grove pitabrød og brukte en ferdig chicken tikka krydderblanding. Hadde jeg hatt 5 minutter ekstra så hadde jeg sikkert laget krydderblandingen selv. Hadde jeg hatt enda lengre tid så hadde jeg også laget grove pitabrød selv (oppkrift på pitabrød har jeg tidligere publiert på denne siden). Resultatet var jeg uansett fornøyd med, og passet perfekt som enkel hverdagsmat på en travel hverdag.

Selv om jeg valgte å tre kyllingen på grillpinner og steke den på grillen så kan du gjerne steke kyllingen rett i stekepannen hvis du heller ønsker det.

Enkel og god hverdagsmat på under halvtimen. Håper det smaker!

Chicken tikka i grov pita

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 5. juli 2016
  • 4 pita
  • 20 min
  • Skriv ut
Chicken tikka i grov pita
Ingredienser
  • 3 kyllingfileter
  • 1/2 pose tikka masala spice mix
  • 2 ss olje
  • 2 tomater
  • 1/2 rødløk
  • 1/2 pakke sukkererter
  • 1/2 agurk
  • 4 grove pitabrød
  • 8 ss yoghurt naturell
Slik gjør du det
Steg 1
Legg grillpinnene i vann.
Steg 2
Skjær kyllingen i mindre biter og ha den i en bolle sammen med tikka masala spice mix og litt olje. Bland godt.
Steg 3
Tre kyllingen inn på grillpinnene og legg de på en forvarmet grill (ca 200 grader). Stek kyllingen på hver side.
Steg 4
Mens kyllingen steker passer det fint å varme pitabrødene etter anvisning på pakken og kutte opp grønnsakene i ønsket størrelse.
Steg 5
Snitt hull i pitabrødene og fyll det med kylling grønnsaker og litt yoghurt naturell eller lettrømme.

Bruk gjerne kommentarfeltet nederst på siden dersom du har noen tilbakemeldinger på oppskriften.

Følg meg på Facebook og Instagram for å få nye innlegg rett i feeden din. Jeg sender også å sende ut skreddersydde nyhetsbrev en sjelden gang, så meld deg gjerne på via denne lenken for å være med på listen. E-posten blir så klart ikke brukt til noe annet.

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Lesernes favoritter første halvår 2016
Laksecurry med paprika og sukkererter

Relaterte innlegg

Skrei med eple- og blomkålpuré og chorizosalsa
4. mars 2021

Skrei med eple- og blomkålpuré og chorizosalsa

TikTok-pasta
1. mars 2021

TikTok-pasta

Pizza med marinert kjøttdeig
27. februar 2021

Pizza med marinert kjøttdeig

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales