Chili con carne er en rett jeg synes det skal være litt piff over, og da er det veldig godt med en liten spiseskje mager kesam eller lettrømme som blir en fin kontrast mot den hete gryten. Server gjerne nystekte rundstykker ved siden av (oppskrifter på rundstykker finner du her).

Tips! Siden chili con carne bare blir bedre av å stå og koke lenge er det lurt å bruke kjøttyper som høyrygg og grytekjøtt, som også er billigere enn mye annet storfekjøtt.

Andre chili con carne-varianter:

Chili con pollo

Chili con pollo

Chili con carne med karbonadedeig

 

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine, eller legg igjen en kommentar. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.