
I går skulle vi på kino litt tidlig på kvelden, og da passet det perfekt å gjøre klar en chili con carne før vi dro. Det er noe med at slike gryter bare blir bedre og bedre om de får stå en liten stund. Da vi kom hjem var det bare å varme den opp igjen, og nyte den sammen med en enkel salat og lettrømme.
Tips! Du kan også lage denne retten på ca 30 minutter, men jeg synes den bør stå å putre minst 45-60 minutter for at smakene får satt seg skikkelig.

Chili con carne er en av helgefavorittene mine, og du kan finne en rekke andre chiligryter her på bloggen. Du finner blant annet en ekstra lettvint chili con carne for deg som har litt ekstra dårlig tid. På den andre enden av skalaen finner du luksusutgaven, en skikkelig digg chili con carne med storfekjøtt. I tillegg har jeg også en helt annen variant hvor storfekjøtt er byttet ut med kylling, denne har jeg kalt chili con pollo. Neste man ut må nok bli chili sin carne, som er vegetarvarianten.