Chili con pollo er mager og god hverdagsmat, men siden jeg er svært glad i tex mex så synes jeg den fungerer like bra som helgekos. Denne retten er dessuten kjapp og enkel og lage og er nok et innslag av middag på under halvtimen. Har du litt lengre tid, så blir denne gryten bare bedre og bedre jo lengre den får stå og putre på komfyren.

Du kan fint erstatte kyllingen med annen kjøtttype, eller kanskje erstatte kyllingen med ekstra bønner og linser hvis du heller ønsker en vegetarvariant. Tidligere har jeg publisert chili con carne med karbonadedeig, som er en populær gjenganger her hjemme.

Chili con pollo
Chili con pollo

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine, eller legg igjen en kommentar. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.