Det er ingen hemmelighet at jeg er svært glad i tex mex, og chili con pollo er nyeste innslag i denne sjangeren. Mens chili con carne betyr chili med kjøtt, og lages ofte av storfekjøtt, så har jeg kalt denne retten for chili con pollo siden den er laget med kylling (pollo).
Chili con pollo er mager og god hverdagsmat, men siden jeg er svært glad i tex mex så synes jeg den fungerer like bra som helgekos. Denne retten er dessuten kjapp og enkel og lage og er nok et innslag av middag på under halvtimen. Har du litt lengre tid, så blir denne gryten bare bedre og bedre jo lengre den får stå og putre på komfyren.
Du kan fint erstatte kyllingen med annet kjøtt, eller kanskje erstatte den med ekstra bønner og linser hvis du heller ønsker en vegetarvariant. Tidligere har jeg publisert chili con carne med karbonadedeig, som er en populær gjenganger her hjemme.
Pollo chilli Con Carne var kjempegod 🤩👍
Så bra, det er bestandig utrolig hyggelig å høre om oppskrifter som faller i smak 😃
Kjempegodt🤩
Så bra 🙂 Takk for tilbakemelding!