• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
7. november 2015

Chili og limestekt kylling med pasta

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Chili og limestekt kylling med gran penzotti

Chili og limestekt kylling er en enkel og god middag som er ferdig på under halvtimen. Ved å steke kyllingen i lime og chili så får kyllingen en fin kombinasjon av syrlighet, og varme fra chilien.

Tidligere denne uken var jeg på en løpetur oppover langs akerselva, og da passet det fint å lage noe som var både lettvint og godt etter løpeturen. Ved å steke kyllingen i lime og chili så får kyllingen en fin kombinasjon av syrlighet, og varme fra chilien.

Sammen med limestekt kylling laget jeg en enkel salat og kokte opp Gran penzotti av eggpasta. Gran penzotti er små pastaputer som ser ut som små calzoner, og fås kjøpt på de fleste dagligvarebutikker. Pastaputene er ikke helsekost i seg selv, så dersom man ønsker en magrere variant kan man eventuelt droppe pastaen og heller lage en mer spennende salat, eller benytte en sunnere pastavariant.

Chili og limestekt kylling med pasta

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 7. november 2015
  • 4 porsjoner
  • 30 min
  • Skriv ut
Chili og limestekt kylling med gran penzotti - galleri
Ingredienser
  • 4 kyllingfileter
  • 3 lime
  • 1 rød chili
  • Salt
  • Tilbehør
  • 150 gram salt
  • 10 cherrytomater
  • 250 gram pastaputer
Slik gjør du det
Steg 1
Vask lime og chilipepper
Steg 2
Kutt én lime i tynne båter, og en chili i små ringer. Ha dette i en pose sammen med saften av en og en halv lime og kyllingfileter.
Steg 3
La kyllingen ligge i posen i ca 10 minutter mens du lager klar en enkel salat av salatblader og tomat.
Steg 4
Krydre fileten med salt og stek de i en varm stekepanne sammen med marinaden i ca 6 minutter på hver side, til den er godt gjennomstekt.
Steg 5
Kok opp fersk pasta etter anvisning på pakken.
Steg 6
La filetene hvile noen minutter før du sjekker om den er gjennomstekt med en kniv. Skvis saft fra den siste halve limen over kyllingen, og server limestekt kylling sammen med pasta og salat. Vel bekomme!

Legg gjerne igjen en kommentar nederst siden dersom du har noen spørsmål til oppskriften eller hvis du har noe annet på hjertet:)

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Fiskecurry
Enkel og litt magrere tikka masala

Relaterte innlegg

Skrei med eple- og blomkålpuré og chorizosalsa
4. mars 2021

Skrei med eple- og blomkålpuré og chorizosalsa

TikTok-pasta
1. mars 2021

TikTok-pasta

Pizza med marinert kjøttdeig
27. februar 2021

Pizza med marinert kjøttdeig

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales