• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
4. mars 2017

Cottage cheese-pannekaker

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Frokostpannekaker med rømme og rørte bær

Pannekaker til frokost er slett ikke uvanlig hjemme hos oss, og i dag ble det servert cottage cheese-pannekaker. Pannekaker er liksom litt ekstra helgeluksus, samtidig som det ikke krever så mye innsats. Du hiver sammen røren på ca 10 minutter, lar røren stå i ca 20 minutter, og steker røren til 6 små fine pannekaker.

Cottage cheese-pannekaker

Server nystekte cottage cheese-pannekaker ønsket tilbehør. Selv nøt jeg pannekakene med litt nyrørt blåbær, og en liten klatt med ekstra lettrømme (drømmelett), helt nydelig. Sjekk gjerne noen av mine andre pannekakeoppskrifter her på bloggen. Det er noe mel i denne oppskriften, men fra før av har jeg også publisert en oppskrift på glutenfrie pannekaker.

Håper det smaker!

Pannekaker med cottage cheese

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 4. mars 2017
  • 6 pannekaker
  • 45 min
  • Skriv ut
Cottage cheese pannekaker
Ingredienser
  • 4 egg
  • 1 dl melk
  • 1/2 boks mager cottage cheese
  • 2 ss honning
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 klype salt
  • 4 ss mel (hvete eller spelt)
Slik gjør du det
Steg 1
Ha egg, cottage cheese, honning, vaniljesukker og salt i en bolle. Bruk en stavmikser eller foodprosessor og kjør det sammen i noen sekunder til at du er kvitt klumpene fra cottage cheesen.
Steg 2
Tilsett mel (jeg brukte fullkornshvetemel) og visp det sammen. Spe med melken til du har fått en fin konsistens på pannekakerøren.
Steg 3
La røren stå og svelle i ca 20 minutter, men gjerne lengre om du har tid.
Steg 4
Stek røren til 6 små pannekaker. Bruker du en stekepanne med non stick-belegg behøver du omentrent ikke å smøre pannen.

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.

Stikkord

  • Pannekaker

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Vårens prosjekt og februarfavoritter
Pytt i panne med chorizo og svin

Relaterte innlegg

Halvgrove proteinscones
11. januar 2021
0 kommentarer

Halvgrove proteinscones

Litt grove amerikanske pannekaker
26. september 2020
0 kommentarer

Litt grove amerikanske pannekaker

Vafler av tørt brød
11. juli 2020
0 kommentarer

Vafler av tørt brød

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales
45delinger