
Djevelegg er fylte egg, som egner seg godt enten det er til koldtbordet, tapasbordet, frokostbordet eller som en liten siderett. Rettens opphav går visstnok tilbake til det gamle Roma, hvor de ble servert som en krydret forrett.
For å få en litt spicy sting over djeveleggene så tilsatte jeg litt srirachasaus i fyllet. Nydelig godt, men smak deg gjerne frem til riktig mengde chilisaus.
Andre eggeretter som passer fint på frokostbordet:

Synes du det er vanskelig å koke egg? Slik unngår du at eggene sprekker ved koking. Kok opp vannet og legg egget halvveis nedi det kokende vannet ved hjelp av en skje, med den butte delen på egget pekende opp. La egget ligge slik noen sekunder, før du senker det nedi vannet. Det som skjer er at luften som ligger i den butte delen nå får tid til å sive ut gjennom skallet, før trykket blir for stort i egget, og du unngår at det går i stykker.
