Druesalat med eple er et tilbehør som er lett å lage og enda lettere å like. Passer særlig godt til kjøtt og grillmat, for små og store som kanskje ikke er så glade i stangselleri og valnøtter som er typiske ingredienser i den klassiske waldorfen. Jeg pleier heller ikke å bruke majones i denne salaten, men bruker heller et par spiseskjeer lettrømme om jeg har tilgjengelig.
Jeg må være ærlig og innrømme at jeg ble skikkelig misfornøyd med bildet jeg tok av druesalaten, men når kokken er sulten så er det vanskelig å prioritere å ta gode bilder. Her kommer det nok et bedre bilde etter hvert.
La druesalaten stå kjølig frem til resten av maten er klar. Den går helt fint å lage den en dag på forhånd, men ofte kan da kremen oppleves litt tørr.
Ble for mye krem smak, slik at det blir nok å tilsette majones 😏
Det er ikke noe i veien for å tilsette litt majones hvis man ønsker ☺️