• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
25. november 2017

Eggerøre med cottage cheese

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Eggerøre med cottage cheese

Av og til liker jeg å gjøre litt ekstra ut av frokosten, både fordi jeg synes det er viktig å kunne nyte helgefrokosten og ikke minst fordi jeg vet at samboeren setter veldig stor pris på det.

Denne gangen falt valget på nystekte eltefrie rundstykker av spelt, servert med røkelaks og eggerøre med cottage cheese. En skikkelig digg helgefrokost som kan nytes med god samvittighet. Ved å bruke cottage cheese i eggerøren så blir den ekstra saftig.

Eggerøre med cottage cheese
Eggerøre med cottage cheese

Håper eggerøren blir en suksess!

Eggerøre med cottage cheese

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 25. november 2017
  • 2 porsjoner
  • 10 min
  • Skriv ut
Eggerøre med cottage cheese
Ingredienser
  • 3 egg
  • 3 eggehviter
  • 1/2 ss smør
  • 1 ss lett crème fraîche
  • 2 ss fersk gressløk
  • 3-4 ss cottage cheese (gjerne mager)
  • Salt og pepper
Slik gjør du det
Steg 1
Pisk sammen egg, eggehvite og romtemperert smør. Hell blandingen over i en stekepanne, og varm den forsiktig opp under omrøring til eggerøren setter seg.
Steg 2
Tilsett creme fraiche, finhakket gressløk, cottage cheese, salt og pepper, og bland alt lett sammen.
Steg 3
Server eggerøren umiddelbart sammen med nystekte rundstykker og ønsket tilbehør.

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine, eller legg igjen en kommentar. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Slik blir mattrendene i 2018
Kikertpizza

Relaterte innlegg

Halvgrove proteinscones
11. januar 2021

Halvgrove proteinscones

Litt grove amerikanske pannekaker
26. september 2020

Litt grove amerikanske pannekaker

Vafler av tørt brød
11. juli 2020

Vafler av tørt brød

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales