Eggerøre med cottage cheese

Lages på: 10 minutter Nivå: Enkel
Eggerøre med cottage cheese

Av og til liker jeg å gjøre litt ekstra ut av frokosten, både fordi jeg synes det er viktig å kunne nyte helgefrokosten og ikke minst fordi jeg vet at samboeren setter veldig stor pris på det.

Denne gangen falt valget på nystekte eltefrie rundstykker av spelt, servert med røkelaks og eggerøre med cottage cheese. Ved å bruke cottage cheese i eggerøren så blir den ekstra saftig.

Håper eggerøren blir en suksess!

Banner - Mat du blir glad av

Eggerøre med cottage cheese

0 fra 0 vurderinger
Type rett: FrokostNivå: Enkel
Porsjoner

2

porsjoner
Tilberedning

10

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 4 stk 4 egg

  • 1 stk 1 eggehvite (hadde til overs)

  • 1/2 ss 1/2 smør

  • 1 ss 1 lett crème fraîche

  • 1 ss 1 fersk gressløk

  • 3 ss 3 cottage cheese

  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Visp sammen egg, eggehvite og romtemperert smør. Hell blandingen over i en stekepanne, og varm den forsiktig opp under omrøring til eggerøren setter seg.
  • Tilsett creme fraiche, finhakket gressløk, cottage cheese, salt og pepper, og bland alt lett sammen.
  • Server eggerøren umiddelbart sammen med nystekte rundstykker og ønsket tilbehør.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*