Eggerøre med cottage cheese

Eggerøre med cottage cheese

Av og til liker jeg å gjøre litt ekstra ut av frokosten, både fordi jeg synes det er viktig å kunne nyte helgefrokosten og ikke minst fordi jeg vet at samboeren setter veldig stor pris på det.

Denne gangen falt valget på nystekte eltefrie rundstykker av spelt, servert med røkelaks og eggerøre med cottage cheese. En skikkelig digg helgefrokost som kan nytes med god samvittighet. Ved å bruke cottage cheese i eggerøren så blir den ekstra saftig.

Eggerøre med cottage cheese
Eggerøre med cottage cheese

Håper eggerøren blir en suksess!

Eggerøre med cottage cheese

  • 25. november 2017
  • 2 porsjoner
  • 10 min
  • Skriv ut
Eggerøre med cottage cheese

Ingredienser

  • 3 egg
  • 3 eggehviter
  • 1/2 ss smør
  • 1 ss lett crème fraîche
  • 2 ss fersk gressløk
  • 3-4 ss cottage cheese (gjerne mager)
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

Steg 1
Pisk sammen egg, eggehvite og romtemperert smør. Hell blandingen over i en stekepanne, og varm den forsiktig opp under omrøring til eggerøren setter seg.
Steg 2
Tilsett creme fraiche, finhakket gressløk, cottage cheese, salt og pepper, og bland alt lett sammen.
Steg 3
Server eggerøren umiddelbart sammen med nystekte rundstykker og ønsket tilbehør.