
Denne eggesalaten laget jeg første påskedag hos oss. Hadde jeg planlagt litt bedre så hadde jeg sikkert lagt den ut på bloggen i forkant av påsken, slik at også du kunne servert deilig eggesalat på påskemorgenen. Men faktum er at dette skjedde veldig impulsivt, og oppskriften ble til mens jeg luftet Felix samme morgen. Det er ofte her kreativiteten min skjer, på turene med Felix. Da får jeg senket skuldrene og latt inspirasjonen få vandre fritt.

Verken jeg eller samboeren min er veldig glad i majones. Derfor har jeg redusert mengden majones til fordel for lettrømme. Dette gjør at eggesalaten blir mye lettere og friskere enn de man gjerne kjøper på dagligvarebutikken. I tillegg har jeg tilsatt litt flytende chili som jeg hadde stående i kjøleskapet. Dette er helt valgfritt, men jeg synes den tilfører litt mere smak på salaten. Smak deg gjerne frem til riktig mengde. Litt chilikrydder kan sikkert også brukes istedenfor.
Eggesalaten er enkel å lage, og jeg vil påstå at den største jobben her egentlig er å koke og rense eggene. Jeg håper du ble inspirert til å teste ut denne oppskriften på eggesalat!