
Lapskaus er enkel hverdagsmat som de aller fleste av oss har vokst opp med. Men fordi det fort blir litt styr med å skrelle og dele opp alle grønnsakene, så tenkte jeg å dele en oppskrift på en ekstra enkel lapskaus. Jeg har nemlig brukt ferdig lapskausblanding. Ikke bare er det et billig alternativ, men nå på vinterhalvåret er ofte de frosne grønnsaksblandingene minst like næringsrike som ferske. I tillegg sparer dette deg for arbeid, og at du får dermed middagen kjappere på bordet. Snakk om vinn-vinn situasjon! Inspirasjonen til denne oppskriften fikk jeg da jeg fant denne pølselapskausen hos Linda Marie Stuhaug.
Har du noen litt slappe grønnsaker liggende i kjøleskapet synes jeg du også kan spe på med disse, så unngår du matsvinn. I denne lapskausen har jeg brukt strimlet svinekjøtt og en liten snabb med chorizo jeg hadde liggende, men du kan også bruke andre typer kjøtt eller pølse om du vil.
Er du glad i lapskaus liker du sikkert også disse oppskriftene fra bloggen:
