
For en tid tilbake var jeg så heldig at jeg ble spurt om jeg hadde lyst til å gjøre en Instastory takeover for Mammabanden. En av oppskriftene jeg delte var en oppskrift på grove og eltefrie rundstykker med gresskarkjerner. Jeg fikk flere henvendelser rundt disse rundstykkene, så i dag tenkte jeg å dele oppskriften her på bloggen også slik at du også kan lage disse.

Som for annen eltefri bakst så rører du sammen deigen på svært få minutter, og lar den stå og heve i 9-10 timer før du baker ut rundstykkene. Vanligvis pleier jeg å sette deigen rett før jeg hopper til køys, men denne gangen satte jeg faktisk deigen rett før jeg dro på jobb. Etter jobb og trening trillet jeg ut rundstykkene og stekte rundstykkene, og hadde nydelig tilbehør til middagen, som for anledningen var hjemmelaget Bali kyllinggryte.
Flere eltefrie rundstykkeoppskrifter som kan være til inspirasjon:
Håper det smaker!
