Slik lager du denne østen-inspirerte hverdagsgryten

  1. Stek strimlet kylling i litt olje i en gryte eller panne. Når den har fått litt farge på hver side tilsetter du strimlet rødløk og finhakket hvitløk. La løken surre til den er myk og ha alt over i en gryte (om du ikke brukte det i utgangspunktet)
  2. Ha i kokosmelk og red curry paste, og kok opp. La gryten trekke i ca 10 minutter.
  3. Når det er ca 5 minutter igjen av koketiden har du oppi noen oppskårne gulrotstaver. Dvs jeg skreller de, deler de i 4 eller 6 biter på langs og kutter de i passe størrelser på tvers. Når det er ytterligere 2-3 minutter igjen har jeg oppi skylte aspargesbønner.
  4. Ha oppi soyasaus, lime og smak til med salt og pepper.

Gryten kan spises slik den er, eller du kan servere den sammen med brød eller kanskje litt byggris. Så godt og så utrolig enkelt!

Håper det smaker!

hverdagsgryte inspirert fra østen
hverdagsgryte inspirert fra østen