Kylling i rød karri og kokosmelk

Lages på: 20-30 minutter Nivå: Enkel
Enkel hverdagsgryte inspirert fra østen

Enkle middager er ofte det beste, i hvert fall på hverdager. Denne gangen gir jeg deg en rask hverdagsgryte inspirert av østen, og er så enkel at den burde være serveringsklar i løpet av 20-25 minutter. For å spare noen minutter på å skjære opp kyllingfileten kjøpte jeg den ferdigstrimlet.

Gryten kan spises slik den er, eller du kan servere den sammen med brød eller kanskje litt byggris. Så godt og så utrolig enkelt!

Håper det smaker!

Kylling i rød karri og kokosmelk

0.0 fra 0 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

20

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 600 gram strimlet kyllingfilet

  • 1 stk rødløk

  • 1 fedd hvitløk

  • 1 boks kokosmelk (lett eller original)

  • 2 dl kyllingbuljong

  • 1 ss rød karripasta

  • 150 gram aspargesbønner

  • 2 stk gulrøtter

  • 1 ss soyasaus

  • 1 stk lime

Fremgangsmåte

  • Stek strimlet kylling i litt olje i en gryte eller panne. Når den har fått litt farge på hver side tilsetter du strimlet rødløk og finhakket hvitløk. La løken surre til den er myk og ha alt over i en gryte (om du ikke brukte det i utgangspunktet)
  • Ha i kokosmelk og red curry paste, og kok opp. La gryten trekke i ca 10 minutter.
  • Når det er ca 5 minutter igjen av koketiden har du oppi noen oppskårne gulrotstaver. Dvs jeg skreller de, deler de i 4 eller 6 biter på langs og kutter de i passe størrelser på tvers. Når det er ytterligere 2-3 minutter igjen har jeg oppi skylte aspargesbønner.
  • Ha oppi soyasaus, lime og smak til med salt og pepper.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*