Enkel kyllingwraps

Lages på: 30 minutter Nivå: Enkel
Enkel kyllingwraps

Denne enkle kyllingwrapsen er en enkel og sunn middag – perfekt for travle hverdager. Wrapsen lager du på under halvtimen, og bruk gjerne de grønnsakene du allerede har tilgjengelig.

I oppskriften har jeg laget en gresk dressing, men dersom du vil gjøre det ekstra enkelt for deg så selger de gresk dressing-krydder på stort sett alle kolonialer, som du kan blande med mager kesam eller ekstra lett rømme for et sunnere alternativ.

Trenger du flere kjappe og sunne middagstips? Sjekk innlegget 10 raske og sunne middagstips eller se alle oppskriftene samlet på Middag på under halvtimen.

Kyllingwrapsen passer like godt til middag som til lunsj dagen etter. Jeg pleier å legge eventuell wraps som måtte bli til overs i en aluminiumsfolie i kjøleskapet, og dermed en fiks ferdig lunsj liggende klar.

Enkel kyllingwraps – Sunn middag for hverdager

5 fra 2 vurderinger
Type rett MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

30

minutter

Ingredienser

  • Gresk dressing
  • 2 dl gresk yoghurt

  • 1/8 ts sennep (valgfritt)

  • Hvitløkskrydder

  • Løkkrydder

  • Persillekrydder

  • Salt

  • Sukker

  • Sitronsaft

  • Kylling
  • 3 stk kyllingfileter

  • 1/2 pose chicken tikka spice mix

  • Cirka 1 dl vann

  • Til servering
  • 1/2 stk rødløk

  • 1 stk agurk

  • 10 stk cherrytomater

  • 150 gram kidneybønner

  • 65 gram fetaost

  • 4 stk fullkorntortillas

Fremgangsmåte

  • Start med dressingen. Ha oppi en bittelitt sennep, og smak deg til med øvrige krydder og sitronsaft. Det er ikke store mengder krydder det er snakk om, ca 1-2 klyper av hvert. La dressingen stå kjølig frem til servering.
  • Stek kyllingstrimler kjapt i en stekepanne.
  • Tilsett kryddermiks og vann, og la putre på lav varme i 2-3 minutter. For enkelthetens skyld benyttet jeg en ferdig kryddermiks for å sette litt smak på kyllingen, men du kan også krydre etter egen smak.
  • Kutt agurk og rødkløk tynne strimler og del tomatene i fire. Skyll kidneybønnene i rikelig kaldt vann i et dørslag og ha de i en skål. Skjær fetaosten i terninger om den ikke allerede er oppskjært.
  • Varm tortillaene i mikroen i ca 20 sekunder, eller varm de i stekeovnen.
  • Fordel kylling og grønnsaker på en nyvarmet tortillaslefse, og topp med dressing og fetaost. Håper det smaker!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*