• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
9. september 2015

Enkel kyllingwraps

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Enkel kyllingwraps

Denne enkle kyllingwrapsen er en enkel og sunn middag – perfekt for travle hverdager. Wrapsen lager du på under halvtimen, og bruk gjerne de grønnsakene du allerede har tilgjengelig.

I oppskriften har jeg laget en gresk dressing, men dersom du vil gjøre det ekstra enkelt for deg så selger de gresk dressing-krydder på stort sett alle kolonialer, som du kan blande med mager kesam eller ekstra lett rømme for et sunnere alternativ.

Trenger du flere kjappe og sunne middagstips? Sjekk innlegget 10 raske og sunne middagstips eller se alle oppskriftene samlet på Middag på under halvtimen.

Kyllingwrapsen passer like godt til middag som til lunsj dagen etter. Jeg pleier å legge eventuell wraps som måtte bli til overs i en aluminiumsfolie i kjøleskapet, og dermed en fiks ferdig lunsj liggende klar.

Enkel kyllingwraps - Sunn middag for hverdager

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 9. september 2015
  • 4 porsjoner
  • 30 min
  • 460 kalorier/porsjon
  • Skriv ut
Enkel kyllingwraps - Sunn middag til hverdager
Ingredienser
  • Gresk dressing
  • 1/2 boks mager kesam
  • 1/8 ts sennep (valgfritt)
  • Hvitløkskrydder
  • Løkkrydder
  • Persillekrydder
  • Salt
  • Sukker
  • Sitronsaft
  • Kylling
  • 3-4 kyllingfileter
  • 1/2 pose chicken tikka spice mix
  • Cirka 1 dl vann
  • Til servering
  • 1/2 rødløk
  • 1 agurk
  • 10 cherrytomater
  • 150 gram kidneybønner
  • 65 gram fetaost
  • 4 fullkorntortillas
Slik gjør du det
Steg 1
Start med dressingen.
Steg 2
Ha oppi en bittelitt sennep, og smak deg til med øvrige krydder og sitronsaft. Det er ikke store mengder krydder det er snakk om, ca 1-2 klyper av hvert.
Steg 3
Stek kyllingstrimler kjapt i en stekepanne.
Steg 4
Tilsett kryddermiks og vann, og la putre på lav varme i 2-3 minutter. For enkelthetens skyld benyttet jeg en ferdig kryddermiks for å sette litt smak på kyllingen, men du kan også krydre etter egen smak.
Steg 5
Kutt agurk og rødkløk terninger og del tomatene i 4.
Steg 6
Varm tortillaene i mikroen i ca 20 sekunder, eller varm de i stekeovnen.
Steg 7
Fordel kylling og grønnsaker på en nyvarmet tortillaslefse, og topp med dressing.

Stikkord

  • Wraps

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Lasagne à la pulled chicken
Omelett med serrano og cottage cheese

Relaterte innlegg

Indrefilet med fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Indrefilet med fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Fløtegratinerte poteter

Lettsaltet torsk med gulrotstuing og bacon
13. januar 2021
0 kommentarer

Lettsaltet torsk med gulrotstuing og bacon

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales