Enkel kyllingwraps

Enkel kyllingwraps

Denne enkle kyllingwrapsen er en enkel og sunn middag – perfekt for travle hverdager. Wrapsen lager du på under halvtimen, og bruk gjerne de grønnsakene du allerede har tilgjengelig.

I oppskriften har jeg laget en gresk dressing, men dersom du vil gjøre det ekstra enkelt for deg så selger de gresk dressing-krydder på stort sett alle kolonialer, som du kan blande med mager kesam eller ekstra lett rømme for et sunnere alternativ.

Trenger du flere kjappe og sunne middagstips? Sjekk innlegget 10 raske og sunne middagstips eller se alle oppskriftene samlet på Middag på under halvtimen.

Kyllingwrapsen passer like godt til middag som til lunsj dagen etter. Jeg pleier å legge eventuell wraps som måtte bli til overs i en aluminiumsfolie i kjøleskapet, og dermed en fiks ferdig lunsj liggende klar.

Enkel kyllingwraps - Sunn middag for hverdager

  • 9. september 2015
  • 4 porsjoner
  • 30 min
  • 460 Cals/Serving
  • Skriv ut
Enkel kyllingwraps - Sunn middag til hverdager

Ingredienser

  • Gresk dressing
  • 1/2 boks mager kesam
  • 1/8 ts sennep (valgfritt)
  • Hvitløkskrydder
  • Løkkrydder
  • Persillekrydder
  • Salt
  • Sukker
  • Sitronsaft
  • Kylling
  • 3-4 kyllingfileter
  • 1/2 pose chicken tikka spice mix
  • Cirka 1 dl vann
  • Til servering
  • 1/2 rødløk
  • 1 agurk
  • 10 cherrytomater
  • 150 gram kidneybønner
  • 65 gram fetaost
  • 4 fullkorntortillas

Fremgangsmåte

Steg 1
Start med dressingen.
Steg 2
Ha oppi en bittelitt sennep, og smak deg til med øvrige krydder og sitronsaft. Det er ikke store mengder krydder det er snakk om, ca 1-2 klyper av hvert.
Steg 3
Stek kyllingstrimler kjapt i en stekepanne.
Steg 4
Tilsett kryddermiks og vann, og la putre på lav varme i 2-3 minutter. For enkelthetens skyld benyttet jeg en ferdig kryddermiks for å sette litt smak på kyllingen, men du kan også krydre etter egen smak.
Steg 5
Kutt agurk og rødkløk terninger og del tomatene i 4.
Steg 6
Varm tortillaene i mikroen i ca 20 sekunder, eller varm de i stekeovnen.
Steg 7
Fordel kylling og grønnsaker på en nyvarmet tortillaslefse, og topp med dressing.