Lettvint nachosform

Lages på: 30 minutter Nivå: Enkel

Nachosform med vårlåk, tomat og avokado

Nachosform er perfekt helgekos når man er på utkikk etter noe lettvint til middag etter en hektisk uke. Selv om jeg synes det er gøy å bruke lang tid på kjøkkenet i helgen, så er det ikke bestandig at tiden strekker til, selv i helgene. Da er det innafor å lage en enkel tex-mex rett, slik som denne nachosformen. Om du vil legge litt ekstra innsats i retten kan du servere den sammen med en hjemmelaget guacamole og en enkel salsa.

Server nachosform med ruccolasalat og en liten klatt rømme ved siden av.

Håper det smaker!

Lettvint nachosform

0 fra 0 vurderinger
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

15

minutter
Steketid

15

minutter
Totalt

30

minutter

Ingredienser

  • 400 gram karbonadedeig

  • 1 stk gul løk

  • 1 fedd hvitløk

  • 1,5 ts spisskummen

  • 1/4 ts korianderfrø

  • 1/2 ts røkt paprikakrydder

  • 1/2 ts chilipulver

  • 1/2 ts oregano, tørket

  • 1/2 ts salt

  • 1 boks sorte bønner

  • 1/2 boks hermetiske tomater

  • 2/3 pose nachos

  • 2 never revet hvitost

  • 1 stk avokado

  • 3 stk vårløk

  • 8 stk cherrytomater

  • Tilbehør
  • Ruccolasalat

  • Nachos

  • Lettrømme

Fremgangsmåte

  • Brun karbonadedeigen i en panne i litt olje.
  • Kutt løk og hvitløk i smått og ha det sammen med karbonadedeigen når der begynner å bli ferdigstekt.
  • Ha spisskummen, korianderfrø, røkt paprikapulver, chilipulver, oregano og salt i en morter. Knus krydrene til du har et helt fint tacokrydder.
  • Tilsett tacokrydderet og hakkede tomater i den stekte karbonadedeigen. Hell de sorte bønnene over i et dørslag og skyll de kjapt under kaldt vann. Ha de sorte bønnene sammen med resten. La koke i 4-5 minutter.
  • Fordel nachochipsene i en ildfastskål. Følg på med kjøttsaus og et par never revet ost. Stekes midt i ovnen på 225 grader, i ca 12-15 minutter til nachochipsene begynner å bli lett gyldne.
  • Kutt opp vårløk, cherrytomater og avokado, som has over nachosformen når den er nystekt.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*