Slik lager du en enkel og god kylling curry

  1. Skjær kyllingen i passende biter, og stek de 5-6 minutter en varm stekepanne i litt olje.
  2. Når kjøttet er halvveis stekt tilsetter du finhakket hvitløk, chili og ingefær.
  3. Mot slutten av steketiden tilsetter du også et eple oppskåret i terninger og strimler av rød paprika. Bruk gjerne den litt søtere snackspaprikaen.
  4. Tilsett karri, gurkemeie, vann, kokosmelk, tomatpure og en buljongterning, og la gryten koke 8-10 minutter. Smak til med salt.
  5. Ha i vårløk oppskåret i tynne skiver

Server Kylling curryen umiddelbart, med en enkel grønn salat og eventuelt ris/byggris ved siden av.

Jeg  håper currygryten faller i smak!

En annen og litt lignende middagsrett her på matbloggen er hjemmelaget Bali kyllinggryte, ta gjerne en titt hvis du vil.

 

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine, eller legg igjen en kommentar. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.

Enkel og god kylling curry
Enkel og god kylling curry