Enkel omelett av eggehviter

Lages på: 15 minutter Nivå: Enkel

Omelett av eggehviter

Kanskje har du noen ekstra eggehviter stående eller bare har lyst på en litt magrere omelett. Hva med å lage en enkel omelett av eggehviter? Det er både enkelt og et litt sunnere alternativ, og er dessuten ypperlig når du vil lage en lettvint frokost. I denne oppskriften har jeg også tilsatt noen biter chorizo og soltørkede tomater, som gir en mer spennende smak på omeletten.

Server omeletten sammen med eltefrie rundstykker, sammen med en halv avokado og noen skiver med røkt ørret eller laks. Skikkelig luksusfrokost!

Håper det smaker!

Omelett av eggehviter

0 fra 0 vurderinger
Type rett Frokost, LunsjNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

5

minutter
Steketid

10

minutter

Ingredienser

  • 6 stk eggehviter

  • 3 ss melk

  • 1/4 ts salt

  • Pepper

  • Gressløk

  • 25 gram chorizo

  • 2 stk soltørkede tomater

  • Ruccola

Fremgangsmåte

  • Del chorizo i små terninger og stek den kjapt i en varm panne. Legg over på en tallerken når den er ferdigstekt.
  • Visp eggehviter, vann, salt, pepper og gressløk lett sammen, og stek eggeblandingen i en panne i noen minutter til den begynner å stivne.
  • Ha stekt chorizo, biter av soltørkede tomater og ruccola på den ene halvdelen av omeletten. Brett den over og la den hvile litt i pannen før servering.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*