Enkel omelett av eggehviter

Omelett av eggehviter

Kanskje har du noen ekstra eggehviter stående eller bare har lyst på en litt magrere omelett. Hva med å lage en enkel omelett av eggehviter? Det er både enkelt og et litt sunnere alternativ, og er dessuten ypperlig når du vil lage en lettvint frokost. I denne oppskriften har jeg også tilsatt noen biter chorizo og soltørkede tomater, som gir en mer spennende smak på omeletten.

Server omeletten sammen med eltefrie rundstykker, sammen med en halv avokado og noen skiver med røkt ørret eller laks. Skikkelig luksusfrokost!

Omelett av eggehviter

Omelett av eggehviter

Ingredienser

  • 6 eggehviter
  • 3 ss melk
  • 1/4 ts salt
  • Pepper
  • Gressløk
  • 25 gram chorizo
  • 2-3 soltørkede tomater
  • Ruccola

Fremgangsmåte

Steg 1
Del chorizo i små terninger og stek den kjapt i en varm panne. Legg over på en tallerken når den er ferdigstekt.
Steg 2
Visp eggehviter, vann, salt, pepper og gressløk lett sammen, og stek eggeblandingen i en panne i noen minutter til den begynner å stivne.
Steg 3
Ha stekt chorizo, biter av soltørkede tomater og ruccola på den ene halvdelen av omeletten. Brett den over og la den hvile litt i pannen før servering.