Fremgangsmåte for enkel omelett av eggehviter

  1. Del chorizo i små terninger og stek den kjapt i en varm panne. Legg over på en  tallerken når den er ferdigstekt.
  2. Visp eggehviter, vann, salt, pepper og gressløk lett sammen, og stek eggeblandingen i en panne i noen minutter til den begynner å stivne.
  3. Ha stekt chorizo, biter av soltørkede tomater og ruccola på den ene halvdelen av omeletten. Brett den over og la den hvile litt i pannen før servering.

Håper det smaker!

Serveringstips! Server omeletten sammen med eltefrie rundstykker, sammen med en halv avokado og noen skiver med røkt ørret eller laks. Smaker helt fantastisk 🙂

Bruk gjerne kommentarfeltet nederst siden hvis du har noen spørsmål eller kommentarer til denne oppskriften.

Lik Facebook-siden min og følg meg på Instagram, så får du nye innlegg fra bloggen min rett i feeden din. Du kan også få høydepunkter fra Det glade kjøkken direkte i innboksen din ved å legge inn e-posten din her (ca 1 e-post i mnd). E-posten din vil ikke bli brukt til noe annet 🙂