Omelettrull er den perfekte lunsj eller helgefrokost, og du kan variere den med alt mulig du finner i kjøleskapet. Du kan enten lage den av fullkorntortillas som jeg har gjort i denne oppskriften, eller du kan bruke lompe eller tilsvarende.
Oppskriften gir 2 omelettruller og er nok til å mette 2 personer.
Enkel omelettrull med skinke
- 3. august 2015
- 2 store
- 25 min
- Skriv ut

Ingredienser
- 5 egg
- 1 dl vann
- Salt og pepper
- 1 liten gul løk
- 2 sjampinjonger
- 1/2 paprika
- 50 gram spinat
- 150 gram cottage cheese
- 4 skiver kokt skinke
- 4 skiver med spekeskinke
- 1 tomat
- 1 avokado
- 2 store tortillas
Slik gjør du det
- Steg 1
- Visp sammen egg med vann, salt og pepper.
- Steg 2
- Kutt opp alle grønnsakene. Særlig løk, sopp og paprika passer jeg på er kuttet i veldig små biter.
- Steg 3
- Surr løk, sopp og paprika på pannen. Ha de deretter oppi bollen med egg
- Steg 4
- Hell halvparten av eggeblandingen tilbake i pannen
- Steg 5
- Når omeletten begynner å stivne tar du halvparten av spinaten på toppen, sammen med halvparten av cottage cheesen.
- Steg 6
- Stek videre på svak varme til den er ferdig.
- Steg 7
- Løft omeletten over på en tallerken, oppå en eventuell forvarmet tortillas. Jeg pleier å hive de 20 sekunder i stekeovnen eller i mikroen. Deretter legger du skinke, spekeskinke, avokado og tomat på tvers av omeletten. Rull den sammen til en wraps og spis med god samvittighet.
Håper det smaker!
Veldig god!
Takk for det:)