Omelettrull med serranoskinke

Enkel omelettrull med skinke

Omelettrull er den perfekte lunsj eller helgefrokost, og du kan variere den med alt mulig du finner i kjøleskapet. Du kan enten lage den av fullkorntortillas som jeg har gjort i denne oppskriften, eller du kan bruke lompe eller tilsvarende.

Oppskriften gir 2 omelettruller og er nok til å mette 2 personer.

Enkel omelettrull med skinke

Enkel omelettrull med skinke

Ingredienser

  • 5 egg
  • 1 dl vann
  • Salt og pepper
  • 1 liten gul løk
  • 2 sjampinjonger
  • 1/2 paprika
  • 50 gram spinat
  • 150 gram cottage cheese
  • 4 skiver kokt skinke
  • 4 skiver med spekeskinke
  • 1 tomat
  • 1 avokado
  • 2 store tortillas

Fremgangsmåte

Steg 1
Visp sammen egg med vann, salt og pepper.
Steg 2
Kutt opp alle grønnsakene. Særlig løk, sopp og paprika passer jeg på er kuttet i veldig små biter.
Steg 3
Surr løk, sopp og paprika på pannen. Ha de deretter oppi bollen med egg
Steg 4
Hell halvparten av eggeblandingen tilbake i pannen
Steg 5
Når omeletten begynner å stivne tar du halvparten av spinaten på toppen, sammen med halvparten av cottage cheesen.
Steg 6
Stek videre på svak varme til den er ferdig.
Steg 7
Løft omeletten over på en tallerken, oppå en eventuell forvarmet tortillas. Jeg pleier å hive de 20 sekunder i stekeovnen eller i mikroen. Deretter legger du skinke, spekeskinke, avokado og tomat på tvers av omeletten. Rull den sammen til en wraps og spis med god samvittighet.

Veldig god!