Omelettrull med serranoskinke

Lages på: 25 minutter Nivå: Enkel
Enkel omelettrull med skinke

Omelettrull er den perfekte lunsj eller helgefrokost, og du kan variere den med alt mulig du finner i kjøleskapet. Du kan enten lage den av fullkorntortillas som jeg har gjort i denne oppskriften, eller du kan bruke lompe eller tilsvarende.

Oppskriften gir 2 omelettruller og er nok til å mette 2 personer.

Håper det smaker!

Omelettrull med serranoskinke

0.0 fra 0 vurderinger
Type rett: Frokost, LunsjNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

10

minutter
Steketid

15

minutter
Totalt

25

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 5 stk egg

  • 1 dl vann

  • Salt og pepper

  • 1 stk liten gul løk

  • 2 stk sjampinjonger

  • 1/2 stk paprika

  • 50 gram spinat

  • 150 gram cottage cheese

  • 4 skiver kokt skinke

  • 4 skiver spekeskinke

  • 1 stk tomat

  • 1 stk avokado

  • 2 stk store tortillas

Fremgangsmåte

  • Visp sammen egg med vann, salt og pepper.
  • Kutt opp alle grønnsakene. Særlig løk, sopp og paprika passer jeg på er kuttet i veldig små biter.
  • Surr løk, sopp og paprika på pannen. Ha de deretter oppi bollen med egg
  • Hell halvparten av eggeblandingen tilbake i pannen
  • Når omeletten begynner å stivne tar du halvparten av spinaten på toppen, sammen med halvparten av cottage cheesen.
  • Stek videre på svak varme til den er ferdig.
  • Løft omeletten over på en tallerken, oppå en eventuell forvarmet tortillas. Jeg pleier å hive de 20 sekunder i stekeovnen eller i mikroen. Deretter legger du skinke, spekeskinke, avokado og tomat på tvers av omeletten. Rull den sammen til en wraps og spis med god samvittighet.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

2 Kommentarer

  1. Veldig god!

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*