• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
3. august 2015

Omelettrull med serranoskinke

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Enkel omelettrull med skinke

Omelettrull er den perfekte lunsj eller helgefrokost, og du kan variere den med alt mulig du finner i kjøleskapet. Du kan enten lage den av fullkorntortillas som jeg har gjort i denne oppskriften, eller du kan bruke lompe eller tilsvarende.

Oppskriften gir 2 omelettruller og er nok til å mette 2 personer.

Enkel omelettrull med skinke

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 3. august 2015
  • 2 store
  • 25 min
  • Skriv ut
Enkel omelettrull med skinke
Ingredienser
  • 5 egg
  • 1 dl vann
  • Salt og pepper
  • 1 liten gul løk
  • 2 sjampinjonger
  • 1/2 paprika
  • 50 gram spinat
  • 150 gram cottage cheese
  • 4 skiver kokt skinke
  • 4 skiver med spekeskinke
  • 1 tomat
  • 1 avokado
  • 2 store tortillas
Slik gjør du det
Steg 1
Visp sammen egg med vann, salt og pepper.
Steg 2
Kutt opp alle grønnsakene. Særlig løk, sopp og paprika passer jeg på er kuttet i veldig små biter.
Steg 3
Surr løk, sopp og paprika på pannen. Ha de deretter oppi bollen med egg
Steg 4
Hell halvparten av eggeblandingen tilbake i pannen
Steg 5
Når omeletten begynner å stivne tar du halvparten av spinaten på toppen, sammen med halvparten av cottage cheesen.
Steg 6
Stek videre på svak varme til den er ferdig.
Steg 7
Løft omeletten over på en tallerken, oppå en eventuell forvarmet tortillas. Jeg pleier å hive de 20 sekunder i stekeovnen eller i mikroen. Deretter legger du skinke, spekeskinke, avokado og tomat på tvers av omeletten. Rull den sammen til en wraps og spis med god samvittighet.

Håper det smaker!

 

Stikkord

  • Omelett
  • Wraps

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Lasagne med ostesaus av cottage cheese
Wok med saus av ingefær, hvitløk og chili

Relaterte innlegg

Halvgrove proteinscones
11. januar 2021
0 kommentarer

Halvgrove proteinscones

Spicy suppe med tortellini, chorizo og eple
1. desember 2020
0 kommentarer

Spicy suppe med tortellini, chorizo og eple

Kyllingsuppe med tortellini
30. september 2020
0 kommentarer

Kyllingsuppe med tortellini

2 comments

  • Stian
    14. august 2015

    Veldig god!

    Reply
    • Rolf-Anders
      14. august 2015

      Takk for det:)

      Reply

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales