Panna cotta er en av mine favorittdesserter. Den er utrolig enkel å lage og er noe som de fleste setter stor pris på, du kan også variere den i det uendelige. Fra før av har jeg også lagt ut en annen oppskrift på panna cotta på bloggen, se oppskrift på panna cotta med jordbær- og rabarbrasaus.
Denne gangen har jeg laget en særdeles enkel panna cotta med bringebærsaus. Du bruker rundt 15-20 minutter på å lage selve panna cottaen, deretter er det bare å la den stå kjølig frem til du skal servere den (cirka 3-4 timer). Har du litt dårlig tid kan du også fremskynde prosessen ved å avkjøle kasserollen med panna cotta-blandingen i iskaldt vann.
Om du har lyst på slike skråstilte panna cottaer som jeg laget på bildet så har jeg ganske enkelt satt hver av glassene på skrått oppi et annet glass, for så å fylle de med den lett avkjølte panna cotta-blandingen.
Håper panna cottaen faller i smak!