
Hjemmelaget pizza på en fredag er slett ikke uvanlig hos oss. I det siste har jeg også blitt veldig glad i denne enkle pizzasausen som ikke trenger noen koking. Hiv ingrediensene i en blender eller stavmikser og vips så har du en ferdig tomatsaus 20 sekunder senere. Enklere blir det faktisk ikke.
Pizzasausen kan brukes med én gang, eller du kan oppbevare den i kjøleskapet opp mot én uke. Når du skal bruke den kan det være lurt å temperere den.
Tips til deg som ønsker en ekstra kjapp pizza! Smør pizzasausen utover en grov fersk fjerdigkjevlet pizzabunn, legg over litt fersk mozarella, serranoskinke, sopp og hva annet du ønsker. Stek i forvarmet ovn (gjerne 250 grader+). Da får du en kjapp og enkel fredagspizza, men som samtidig smaker bedre og er et sunnere alternativ til ferdigvariantene.
Ta gjerne en titt på noen av de fristende pizzaoppskriftene jeg allerede har publisert her på bloggen. Her finner du alt fra pizza med pepperoni og spanske kjøttboller, pizza hawaii til en enklere variant med mozzarella og chorizo, og en rekke andre oppskrifter til inspirasjon.
Håper denne enkle pizzasausen faller i smak!