Enkel thai-inspirert wok

Lages på: 30 minutter Nivå: Enkel
Enkel wok med smak av Thailand

Til hverdags er jeg ofte på utkikk etter kjappe middager, samtidig som de skal både være sunne og gode. I dag deler jeg en oppskrift på en veldig enkel thai-inspirert hverdagswok, med blant annet kokosmelk og grønn karripasta.

Wok med smak fra thailand

0 fra 0 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

30

minutter

Ingredienser

  • 600 gram indrefilet av svin

  • 1-2 ss grønn karripasta

  • 1 stk rødløk

  • 1 stk rød paprika

  • 1 stk brokkoli

  • 5 stk sjampinjonger

  • 1 liten pakke sukkererter

  • 2 dl kokosmelk

  • 1/2 stk lime

  • Salt

  • Olje til steking

  • Koriander (valgfritt)

Fremgangsmåte

  • Skjær strimler av indrefileten. Stek det kjapt i en wokpanne og legg det ferdigstekte kjøttet på et fat.
  • Fres curry paste sammen med bittelitt olje i er par minutter. Sett til side.
  • Kutt grønnsakene i passe små biter og stek de i wokpannen i 3-5 minutter, gjerne i flere omganger.
  • Ha kjøtt, wokede grønnsaker, currypaste og kokosmelk sammen og kok opp. Skvis i saften av en halv lime og smak til med salt. Serveres med et dryss koriander på toppen om ønskelig

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*