Enkel thai-inspirert wok

Enkel wok med smak av Thailand

Til hverdags er jeg ofte på utkikk etter kjappe middager, samtidig som de skal både være sunne og gode. I dag deler jeg en oppskrift på en veldig enkel thai-inspirert hverdagswok, med blant annet kokosmelk og grønn karripasta.

Wok med smak fra thailand

Enkel wok med smak av Thailand

Ingredienser

  • 600 gram indrefilet av svin
  • 1-2 ss grønn karripasta
  • 1 rødløk
  • 1 rød paprika
  • 1 brokkoli
  • 5 sjampinjonger
  • 1 liten pakke sukkererter
  • 2 dl kokosmelk
  • 1/2 lime
  • Salt
  • Olje til steking
  • Koriander (valgfritt)

Fremgangsmåte

Steg 1
Skjær strimler av indrefileten. Stek det kjapt i en wokpanne og legg det ferdigstekte kjøttet på et fat.
Steg 2
Fres curry paste sammen med bittelitt olje i er par minutter. Sett til side.
Steg 3
Kutt grønnsakene i passe små biter og stek de i wokpannen i 3-5 minutter, gjerne i flere omganger.
Steg 4
Ha kjøtt, wokede grønnsaker, currypaste og kokosmelk sammen og kok opp. Skvis i saften av en halv lime og smak til med salt. Serveres med et dryss koriander på toppen om ønskelig