Til hverdags er jeg ofte på utkikk etter kjappe middager, samtidig som de skal både være sunne og gode. I dag deler jeg en oppskrift på en veldig enkel thai-inspirert hverdagswok, med blant annet kokosmelk og grønn karripasta.
Wok med smak fra thailand
- 17. august 2015
- 4 porsjoner
- 30 min
- Skriv ut

Ingredienser
- 600 gram indrefilet av svin
- 1-2 ss grønn karripasta
- 1 rødløk
- 1 rød paprika
- 1 brokkoli
- 5 sjampinjonger
- 1 liten pakke sukkererter
- 2 dl kokosmelk
- 1/2 lime
- Salt
- Olje til steking
- Koriander (valgfritt)
Fremgangsmåte
- Steg 1
- Skjær strimler av indrefileten. Stek det kjapt i en wokpanne og legg det ferdigstekte kjøttet på et fat.
- Steg 2
- Fres curry paste sammen med bittelitt olje i er par minutter. Sett til side.
- Steg 3
- Kutt grønnsakene i passe små biter og stek de i wokpannen i 3-5 minutter, gjerne i flere omganger.
- Steg 4
- Ha kjøtt, wokede grønnsaker, currypaste og kokosmelk sammen og kok opp. Skvis i saften av en halv lime og smak til med salt. Serveres med et dryss koriander på toppen om ønskelig