• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
20. april 2017

Enkel torsk i karri

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Torsk i karri

Torsk i karri overrasket meg faktisk veldig positivt, og minner meg på at jeg spiser alt for sjeldent torsk. Karri, epler og kokosmelk er rett og slett en fantastisk god kombinasjon, og smaksmessig syntes jeg at det var veldig godt med torsk i gryta. Denne middagsretten er også utrolig kjapp og lage, og det som tar lengst tid er faktisk å få kokt risen fort nok.

Enkel torsk i karri

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 20. april 2017
  • 4 porsjoner
  • 20 min
  • Skriv ut
Torsk i karri
Ingredienser
  • Torsk i karri
  • 600 gram skinnfri torskefilet
  • 1/2 rød chili
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 rød paprika
  • 1/2 rødløk
  • 2 ts karri
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 eple
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 dl melk
  • 1 grønnsaksbuljongterning
  • 1/2 ts salt
  • Fersk bladpersille
  • Tilbehør
  • Ris
Slik gjør du det
Steg 1
Hvis du skal servere ris til så kan det være lurt å starte med å koke risen.
Steg 2
Skjær torsken i passende store serveringsstykker, ca 3 x 4 cm, og strø litt salt over.
Steg 3
Fjern steinene fra en halv chili og finhakk den sammen med en fedd hvitløk. Del rødløk og paprika i strimler og surr både løk, paprika og chili i litt olje i en gryte eller en dyp panne. Når dette har surret et par minutter tilsetter du karri og gurkemeie og blander det godt med løk og paprikaen, mens pannen står på varmen.
Steg 4
Ta bort kjernehuset fra et eple og del det opp i små terninger. Ha kokosmelk, melk, epleterninger, og grønnsakbuljong i pannen og kok opp. Smak litt til med salt.
Steg 5
Legg torskebitene oppi, legg på lokk og la trekke i 5-7 minutter til torsken er ferdig.
Steg 6
Dryss over litt frisk persille rett før servering. Serveres med ris som tilbehør.

Håper denne oppskriften på torsk i karri faller i smak. Selv likte jeg den svært godt!

Vel bekomme!

Stikkord

  • curry
  • Fiskegryte
  • fiskepanne
  • gryter

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Middager som kan nytes med ekstra god samvittighet
Thaigryte med strimlet svinekjøtt

Relaterte innlegg

Skrei med eple- og blomkålpuré og chorizosalsa
4. mars 2021

Skrei med eple- og blomkålpuré og chorizosalsa

TikTok-pasta
1. mars 2021

TikTok-pasta

Pizza med marinert kjøttdeig
27. februar 2021

Pizza med marinert kjøttdeig

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales
406delinger