Enkle grønnsaksspyd

Lages på: 25 minutter Nivå: Enkel
Grønnsaksspyd

Grønnsaksspyd er enkel og god sommermat, som passer godt til grillet kjøtt eller fisk, eller som et eget måltid i seg selv. Her kan du variere spydene med alle mulige grønnsaker, selv brukte jeg blant annet aubergine, paprika, sopp og ananas.

Tips! Legg trespydene i bløt en liten halvtime før du går i gang, så unngår du at spydene tar fyr underveis.

Enkle grønnsaksspyd

0 fra 0 vurderinger
Type rett TilbehørNivå: Enkel
Porsjoner

8

grillspyd
Tilberedning

15

minutter
Steketid

10

minutter
Totalt

25

minutter

Ingredienser

  • 8 stk rød delikatesseløk (eller bruk rødløk)

  • 1 stk rød paprika

  • 4 stk sjampinjong

  • 1/2 stk ananas

  • 1 stk aubergine

  • 1 dl olivenolje

  • flaksalt

  • pepper

Fremgangsmåte

  • Skyll, rens/skrell og del opp frukt og grønt i like store deler. Ha de i en bolle og ha over olivenolje. Bland godt før de så tres inn på grillspydene. Behold resten av olje som er igjen, da denne kan brukes til å pense spydene med senere.
  • Grill grønnsaksspydene på høy varme, til de er gylne og møre. Snu de ofte slik at de blir jevnt stekt.
  • Pensle grillspydene med resten av olivenolje, og dryss over salt og pepper. Serveres sammen med annen grillmat, mens de enda er varme.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*