Enkle sjokolademuffins

Lages på: 35 minutter Nivå: Enkel
Sjokolademuffins med sjokoladebiter

Disse sjokolademuffinsene kastet jeg sammen da vi plutselig fikk besøk en søndags ettermiddag. Tror ikke det tok mer enn 15 minutter fra jeg satte i gang, og til at muffinsene stod i ovnen. Snakk om utrolig lettvint bakst til kaffen, og ikke minst gode! Jeg er jo svært svak for sjokolade, og hadde derfor vært sikker på å ha godt med sjokoladebiter i røra.

Håper disse sjokolademuffinsene blir like godt tatt i mot som de ble av kaffebesøket vårt.

Enkle sjokolademuffins

0 fra 0 vurderinger
Type rett BakstNivå: Enkel
Porsjoner

12

muffins
Tilberedning

15

minutter
Steketid

20

minutter
Totalt

35

minutter

Ingredienser

  • 100 gram smør

  • 1,25 dl sukker

  • 3 stk egg

  • 3 dl hvetemel

  • 1 ts ts bakepulver

  • 1 ts ts vaniljesukker

  • 2,5 ss kakao

  • 1,5 dl blåbærbiola

  • 150 gram kokesjokolade

Fremgangsmåte

  • Rør smør og sukker hvitt. Jeg brukte kjøkkenmaskin med påmontert K-grind.
  • Tilsett så eggene. Ikke tilsett alle gangene på en gang, men visp inn ett egg av gangen.
  • Sikt så i det tørre, tilsett blåbærbiola og grovhakket sjokolade. Vendes forsiktig inn i resten ved bruk av en slikkepott, slik at du ikke pisker luften ut av røren.
  • Bruk to spiseskjeer til å fylle muffinsformene cirka 2/3 fulle. Jeg bruker den ene spiseskjeen til å skrape ut av den andre.
  • Sjokolademuffinsene stekes midt i ovnen på 190 grader, i cirka 15-20 minutter. Avkjøles på rist

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*