
Er Sarah Bernard (eller Sarah Bernhardt om du vil) en av favorittene til jul, men du synes de virker i overkant kompliserte? Da er kanskje dette oppskriften for deg. Det er noe ventetid, men oppskriften i seg selv er temmelig enkel å følge. Her har jeg nemlig erstattet mandelbunnen med en ferdigkjøpt kransekakemasse, sjokoladekremen består bare av fløte og smeltet sjokolade, og så er det et enkelt sjokoladetrekk over det hele. For å gjøre de litt ekstra fristende kan du sette en liten mandelskive på toppen eller kanskje en kakepynt. Jeg strødde også over litt hjemmelaget bringebærpulver som jeg laget av tørkede bringebær i sommer.
Et par tips på veien som kan gi deg et bedre resultat når du skal bake disse Sarah Bernard julekakene. Første tips er å kjøpe en kransekakemasse som har en forholdsvis høy andel av mandler. Jo mindre mandler det er, jo mer syntetisk vil de smake. Neste tips er å la kremfløten avkjøles helt etter at du har smeltet sjokoladen i den.
Ferdige Sarah Bernard oppbevares kjølig i en lufttett boks, enten i kjøleskapet eller i fryseren. Jeg pleier å legge disse julekakene i fryseren og tar de opp 10 minutter før de settes på bordet.
På jakt etter mer inspirasjon til jul? Her er flere andre populære julekaker fra bloggen:
Håper denne oppskriften på Sarah Bernard faller i smak!

FANTASTISK, og enkelt!!!