
I går bestemte jeg meg plutselig for å lage en liten påskedessert. Både appelsin og Kvikk Lunsj hører jo påsken til, og med litt kremfløte, bringebær og egg i kjøleskapet, kom jeg på at jeg kunne jo lage en påskemess, en eton mess med Kvikk Lunsj og appelsin.
Eton mess er en dessert bestående av marengs, krem og jordbær, som legges lagvis enten i porsjonsskåler eller i en stor bolle. Jeg har tidligere laget en eton mess med Smash, en dessert som fort ble populær hos oss.
Har du eggehviter stående er det en god idé å lage litt marengs/pikekyss. Den tørre marengsen holder nemlig i lang tid så lenge den tørker helt ut og passer jo til nesten enhver dessert. Synes du det er vanskelig å lykkes når du lager marengs har jeg laget et eget innlegg med tips til hvordan du lykkes med marengsen.
Dersom du allerede har laget marengsen, så er denne desserten laget på noen få minutter. Perfekt hvis man har mye besøk i påsken.
Lykke til!
