Slik lager du fajitafylt kylling:

  1. Finsnitt løk og paprika, og surr det i litt olje i en panne til løken er blank og fin.
  2. Tilsett cottage cheese og surr ytterligere par minutter til noe av væsken er fordampet. Ha deretter oppi philadelphia light og bland godt.
  3. Snitt hver kyllingfilet på langs, nesten helt gjennom. Det er en fordel å bruke store kyllingfileter slik at du får mest mulig fyll i. Gni fajitaskrydder utover kyllingfiletene, både på utsiden og inni snittet. I dag valgte jeg å bruke ca 1/2 pose ferdigkjøpt krydder, men du kan også lage din egen fajitas-krydderblanding. Fyll kyllingefiletene med løk- og paprikafyllet.
  4. Du kan enten steke kyllingfiletene i en stekepanne eller i en ildfastform. Hvis du bruker en stekepanne ville jeg beregnet total steketid på ca 15-20 minutter avhengig av størrelsen på kyllingfiletene. Bruk gjerne et lokk for å få ned steketiden. Alternativt kan du steke kyllingfiletene i stekeovnen i ca 20 minutter på 210 grader.

Server gjerne fajitafylt kylling med salsa og en liten skje mager kesam eller gresk yoghurt hvis du ønsker.

Håper det smaker!

fajitafylt kylling

Bruk gjerne kommentarfeltet nederst siden hvis du har noen spørsmål eller kommentarer til denne oppskriften.

 

Lik Facebook-siden min og følg meg på Instagram, så får du nye innlegg fra bloggen min rett i feeden din. Du kan også få høydepunkter fra Det glade kjøkken direkte i innboksen din ved å legge inn e-posten din her (ca 1 e-post i mnd). E-posten din vil ikke bli brukt til noe annet 🙂